دوشنبه، 01 دی 1404 12:57 قبل از ظهر

صدور حکم حبس برای هفت تن از شهروندان اهل سردشت

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-cJy

هفت شهروند از اهالی شهر ربط و روستای جبرند از توابع شهرستان سردشت از سوی دادگاه انقلاب این شهرستان از بابت اتهام “همکاری با یکی از احزاب کرد مخالف نظام” مجموعا به ۱۷ سال و نیم حبس محکوم شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از موکریان، ۵ شهروند اهل شهر ربط و ۲ شهروند اهل روستای جبرند از توابع شهرستان سردشت مجموعا به ۱۷ سال و نیم حبس تعزیری محکوم شدند.

بر اساس این گزارش ۵ شهروند اهل شهر ربط به نام‌های “جعفر رسول‌پور، بهمن دندانساز، محمد لیلانه، محمد سویرو و رسول محمد امینی” هر کدام به یک سال و نیم حبس و ۲ شهروند دیگر اهل روستای جبرند به نام‌های وفا حیدری و ایوب احمدی، هر کدام به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
اتهام مطروحه علیه این افراد “همکاری با احزاب کرد مخالف نظام” از سوی دادگاه انقلاب شهرستان سردشت عنوان شده است.

لازم به ذکر است که از میان این افراد جعفر رسول پور در تاریخ ۲۰ شهریورماه سال جاری در جریان اعتصاب بازاریان کردستان در شهر سردشت توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.

گفتنی است که شش شهروند دیگر در تابستان سال جاری از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و بعد از یک ماه با تودیع وثیقە به صورت موقت آزاد شدە بودند.

سردشت از شهرهای کردنشین استان آذربایجان غربی است که از جنوب به استان کردستان، از شمال به پیرانشهر و از شرق به مهاباد محدود می‌شود.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب