جمعه، 17 بهمن 1404 4:56 قبل از ظهر

صدور کیفرخواست برای ۴۳ نفر از شرکت کنندگان در اعتراضات دی ماه در کرمانشاه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-ayd

10A74849-6560-4D22-8738-17652E125863.jpegدادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از صدور “قرار نهایی و کیفرخواست” برای ۴۳ نفر از معترضان خیابانی دی ماه سال گذشته خبر داده و گفته: “پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.”

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از دویچه وله، محمدحسین صادقی، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه، روز چهارشنبه (۸ فروردین/ ۲۸ مارس) از صدور “قرار نهایی و کیفرخواست” برای ۴۳ نفر از شرکت‌کنندگان در اعتراضات سراسری دی‌ماه سال گذشته (۱۳۹۶) در این استان و ارسال پرونده آنان به دادگاه جهت رسیدگی خبر داد. او این افراد را “عاملان آشوب‌های خیابانی” نامید. محمد حسین صادقی گفت: “تعداد پرونده‌هایی قضایی که در این رابطه در استان شکل گرفت زیاد نبود و عمده کسانی که دستگیر شدند از روی ناآگاهی وارد ماجرا شده بودند که با اخذ تعهد به خانواده هایشان سپرده شدند.

او همچنین گفت: “تاثیر پذیری این افراد به حسب شرایط سنی از فضای مجازی زیاد بوده است و ویژگی شاخص آن‌ها رفتار هیجانی و احساسی به جای کنش منطقی است.”

اعتراضات سراسری ششم دی ماه در چند شهر از جمله مشهد شروع شد و به گفته وزیر کشور به سرعت به ۹۰ شهر ایران گسترش یافت.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب