چهارشنبه، 03 دی 1404 12:41 بعد از ظهر

علیرغم رسیدن روزهای پایانی سال؛ معوقات مزدی کارگران پیمانکاری رجاء پرداخت نشد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-418

n00221746-b_Fotor-1-765x510.jpgکارگران فنی، موتوریست و برق شرکت حمل و نقل ریلی رجاء دو ماه معوقات مزدی پرداخت نشده دارند.

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، جمعی از کارگران پیمانکاری شرکت حمل و نقل ریلی رجاء از مطالبات مزدی پرداخت نشده خود خبر دادند.

به گفته این کارگران، علیرغم این که سال ۹۵ رو به اتمام است، دستمزد دو ماه بیش از دویست کارگر فنی، موتوریست و برق رجاء پرداخت نشده است. این کارگران که در شرکت های پیمانکاری مختلف مشغول به کار هستند، از این دیرکرد ناراضیند و می گویند: شب عید مطالبات ما را پرداخت نکرده اند و این مساله، زندگی ما را با مشکل مواجه کرده است؛ هیچ تاریخی نیز برای زمان واریز مطالبات اعلام نشده است.

گفتنی است عیدی این کارگران در روزهای گذشته پرداخت شده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب