سه‌شنبه، 23 دی 1404 1:50 قبل از ظهر

قاتلین شهروند بهایی مجموعا به شانزده سال حبس محکوم شدند

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-6Eb

فرهنگ-امیری-765x510دادگاه انقلاب استان یزد، قاتلین فرهنگ امیری، شهروند بهایی را علیرغم اقرار صریح متهم به قتل، مجموعا به شانزده سال زندان و دو سال تبعید محکوم کرد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، متهم اصلی پرونده فرهنگ امیری، از سوی دادگاه انقلاب یزد به یازده سال حبس و دو سال تبعید و برادر کوچک‌تر او به اتهام معاونت در قتل عمد به نیمی از حکم برادر بزرگتر خود محکوم شدند. دادگاه این دو جوان ساکن شهر یزد در دو نوبت برگزار شد؛ پیام نیوز در این باره نوشته است: «در دادگاه دوم در تاریخ ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۶ این دو ضارب از خود دفاع کردند و عمل خود را براساس آیه ی از قرآن صحیح دانستند.» فرهنگ امیری، ۶۳ ساله، روز ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۶ مقابل خانه اش در شهر یزد به قتل رسید. آقای امیری در برابر خانه اش با ضربات چاقو هدف حمله دو نفر قرار گرفت که ادعا می کردند برای خریداری اتومبیل او آمده اند.

در زمان حمله یک نفر توسط حاضران در محل دستگیر و تحویل پلیس داده شد و مظنون دیگر را بعدا پلیس بازداشت کرد.

جامعه بهائیان می گوید که یک سال پیش از آن قتل «ماموران دولتی کسب و کار و خانه فرزندان آقای امیری را جستجو کردند و لپتاپ ها، تلفن ها و سایر متعلقات آنها ضبط شد. به علاوه اوایل اوت ۲۰۱۶ در جریان بازجویی از یک بهایی دیگر در یزد به او گفته شد کسانی در شهر هستند که می خواهند بهایی ها را بکشند.»

قاتلین اظهار داشتند که اعتقادات مذهبی‌شان و سخنان روحانیونی که بهائیان را ضد اسلام معرفی می‌کنند آن دو را به ارتکاب قتل ترغیب کرده بود. گزارش‌ها حاکی از آن است که پدر این دو جوان از یک نفر از طبقۀ روحانی که باعث گرایش پسرانش به افراطی‌گرایی شده شکایت کرده است.

یکی از قاتلین گفته است: «می‌خواستیم یک بهائی را بکشیم. شنیده بودم که بهائیان، مسلمانانی هستند که از اسلام روی برگردانده‌ و مرتد هستند و ریختن خونشان ثواب است.»

گفته می شود که این دو قاتل با قرار وثیقه آزاد شده اند.

بهائیان می گویند که چنین حوادثی نتیجه تبلیغات و تحریک رسانه ها و بعضی از رهبران دینی علیه بهائیان است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب