چهارشنبه، 03 دی 1404 5:35 بعد از ظهر

قتل یک زندانی بلوچ با شوکر برقی توسط رئیس گارد ویژه زندان مرکزی بیرجند

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9BB

منجوپ.PNGروز ۱۱ دیماه یکی از زندانیان بلوچ محبوس در زندان مرکزی بیرجند پس از درگیری با یک زندانی دیگر به سلول انفرادی منتقل شده و با ضربات شوکر برقی رئیس گارد ویژه زندان به قتل رسیده است.

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کمپین فعالین بلوچ ، روز دوشنبه ۱۱ دیماه، عبدالرحمان نارویی، فرزند عبدالحمید و اهل زهدان که از ۹ سال پیش به اتهام جرایم مواد مخدری در زندان مرکزی بیرجند بسر برده بود، بعد از درگیری با یکی دیگر از زندانیان جرایم عادی بند ۱۰۵، جهت تنبیه به همراه تعدادی از زندانیان دیگر به سلولهای انفرادی منتقل می‌شود. احمد انصاری، رئیس گارد ویژه زندان پس از اطلاع از درگیری این زندانیان به سلولهای انفرادی مراجعه کرده و در مقابل چشمان چند زندانی دیگر با شوکر برقی به سر و سینه این زندانی سیاسی ضرباتی وارد می‌کند که سبب بیهوشی وی می‌شود. بعد از انتقال این زندانی به بهداری زندان مشخص می‌شود که وی فوت کرده است.

رئیس گارد ویژه زندان با همکاری کارمندان بهداری با تنظیم صورت جلسه‌ای اعلام کرده اند که این زندانی به دلیل ایست قلبی فوت کرده است اما بعد از تماس همبندیهای این زندانی با خانواده وی و در جریان گذاشتن ماجرای قتل فرزندشان، خانواده خواستار کالبد شکافی جهت مشخص شدن دلیل اصلی مرگ فرزندشان شده‌اند.

سایر زندانیان که در سلول انفرادی شاهد ضرب و شتم این زندانی بلوچ بوده‌اند اعلام آمادگی کرده اند که در دادگاه علیه این مسئول زندان شهادت خواهند داد.

بنابه آخرین گزاشات رسیده، جنازه این زندانی جهت کالبد شکافی به پزشکی قانونی بیرجند منتقل شده و تاکنون جنازه به خانواده تحویل داده نشده است.

عبدالرحمان نارویی، ۳۰ ساله، اهل زاهدان ۹ سال پیش به اتهام جرایم مواد مخدری بازداشت شده بود و به همین اتهام به ۱۵ سال حبس محکوم شده بود .

 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب