شنبه، 25 بهمن 1404 11:43 بعد از ظهر

قطع ۲۳ اصله درخت در یکی از روستاهای ملارد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-7lI

57462732-300x191.jpgرییس اداره محیط زیست شهرستان ملارد از قطع ۲۳ اصله درخت بین ۵۰ تا ۱۰۰ ساله در روستای خوشنام این شهرستان خبر داد.

به گزارش حقوق بشر  در ایران ، یعقوب مریدزاده با بیان اینکه حدود ۲۳ اصله درخت توسط بخشداری و دهیاری خوشنام ملارد به دلیل انجام فعالیت‌های عمرانی قطع شده است ، اظهار کرد: “محیط زیست در کارگروه فضای سبز با قطع درختان مخالفت کرده بود که متاسفانه علی‌رغم مخالفت محیط زیست و عدم داشتن مجوز از این نهاد، درختان قطع شده است”. وی با اشاره به اینکه برای انجام این طرح عمرانی در روستای ملارد، می‌توانستند از راهکارهای دیگری مانند انتقال درختان استفاده کنند، گفت: “متاسفانه ساده‌ترین راهکار که قطع درختان است را انتخاب کرده‌اند و مصلحت پروژه را در نظر گرفته‌اند نه محیط زیست را”.

رییس اداره محیط زیست ملارد با اشاره به اینکه احتمال دارد استانداری شهرستان ملارد اجازه این کار را به آنان داده باشد، گفت: “قطعا پیگیر این موضوع خواهیم بود و شکایت‌های خود را به دستگاه قضایی خواهیم فرستاد”.

مَلارد یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. متاسفانه در چند سال اخیر در اکثر شهرستانهای ایران بدون در نظر گفتن این نکته که چه آسیب بزرگی به محیط زیست زده میشود اقدام به قطع خودسرانه درختها شده است که این مطلب گویای نقض حقوق بشر میباشد .

 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب