شنبه، 11 بهمن 1404 2:49 قبل از ظهر

محمدرضا حدادی، نوجوانی که سال‌ها در آستانه اجرای حکم اعدام است

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-2iW

7CEFB6CD-1FEC-4BBA-A7B0-061B660CF047_cx0_cy2_cw0_w987_r1_s_r1.jpgمحمدرضا حدادی به جرم سرقت و قتل در ۱۵ سالگی محکوم به اعدام شده و این حکم در آستانه اجرا قرار گرفته است.

پیش از این حکم اعدام محمدرضا در خرداد ماه تا آستانه اجرا پیش رفت اما به تعویق افتاد.

در آن زمان پدر محمدرضا حدادی در گفت‌وگو با صدای آمریکا خود را «یک کارگر ساده و نابینا» معرفی کرد و گفت که نمی‌داند «با چه رویی» از خانواده مقتول رضایت بخواهد، اما امیدوار است که «به جوانی‌اش رحم کنند.»

محمدرضا حدادی، متولد ۱۳۶۶ در سال ۱۳۸۱ به سرقت یک خودروی مسافربری و قتل راننده آن متهم شد و ابتدا این اتهام را پذیرفت.

اما چندی بعد محمدرضا توضیح داد که دو همدستش با وعده پرداخت پول او را فریب داده‌اند تا قتل را برعهده بگیرد و به او گفته‌اند چون زیر سن قانونی است، اعدام نخواهد شد.

تاکنون اجرای حکم اعدام محمدرضا حدادی چندین بار به تعویق افتاده و او از سال ۱۳۸۱ زندانی بوده است.

«بنیاد برومند» که یک نهاد بین‌المللی حقوق بشری است روایتی از پرونده محمدرضا حدادی تهیه کرده و با او، پدرش و همبندی‌هایش نیز گفت‌وگو کرده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب