شنبه، 18 بهمن 1404 7:51 قبل از ظهر

مدیرعامل آذرآب اراک بازداشت شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-825

6811640_647.jpgفرمانده انتظامی استان مرکزی از بازداشت مدیرعامل شرکت آذرآب اراک خبر داده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا ، کیومرث عزیزی گفته این دستگیری بر اساس “حکم قضایی” صورت گرفته است. به گفته فرمانده انتظامی استان مرکزی، مدیر عامل شرکت آذرآب ابتدا از سوی پلیس احضار و بعدا بازداشت شده است.. هفته پیش بسیاری از کارگران شرکت های هپکو و آذرآب در اعتراض به تاخیر چند ماهه در پرداخت حقوق خود دست به اعتراض زدند که این اقدام به دخالت پلیس منجر شد. در پی حمله پلیس به معترضان، تعدادی از کارگران زخمی شدند. ابوالفضل پوروفایی، مسئول کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان مرکزی از مدیر عامل شرکت آذرآب به عنوان “یکی از عوامل ناآرامی‌های روزهای گذشته” نام برده است.
آقای پوروفایی در دفاع از حرف خود گفته است: “پس از تجمع کارگران این کارخانه و رخ دادن اتفاقات ناگوار، مسئولان کارخانه حقوق یک میلیون ۸۰۰ هزار تومانی کارگران را واریز کردند در صورتی که قبل از اعتراضات کارگری هم می‌توانستند این مبلغ را واریز کنند. لذا چنین برداشت می‌شود که سوءمدیریت مدیرعامل باعث چنین پیش‌آمدهایی شده و امنیت استان را متزلزل کرده است. کارگران شرکت‌های آذرآب و هپکو، در گذشته هم در تجمع‌های مشابهی در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود شرکت کرده بودند.
گفته می‌شود کارگران این دو کارخانه دست‌کم چهار ماه است که حقوق دریافت نکرده‌اند.
در پی اعتراضات قبلی، بعضی مسئولان استانی وعده حل مشکل کارگران را داده بودند.
اعتراضات هفته پیش با دخالت یگان ضدشورش نیروی انتظامی همراه بود که در پی آن معترضان مورد ضرب و جرح قرار گرفتند.
بر اساس گزارش‌ها پلیس ضد شورش که تعدادی از آنها موتورسوار بودند، برای متفرق کردن معترضان از باتوم و گاز اشک آور استفاده کردند.
کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی هفته پیش گفته بود: “پلیس به هیچ عنوان مخالف تامین معیشت کارگران نیست اما در مواردی به منظور تثبیت و استقرار امنیت عمومی ناچار به بهره گیری از اختیارات قانونی است.”
او گفته بود: “نیروهای پلیس چندین ساعت در کنار کارگران بودند و به توصیه های مشفقانه و دوستانه پلیس توجهی نکردند.”
برخورد با کارگران این دو کارخانه با اعتراض فعالان کارگری و تشکل‌های صنفی مواجه شد و بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری ایران است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت در زمینه‌های طراحی، ساخت و نصب بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدل‌های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب