شنبه، 11 بهمن 1404 6:46 بعد از ظهر

معین نامجویان، شهروند بهایی آزاد شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9xN

۵۲.PNGمعین نامجویان، شهروند بهایی که در آذرماه امسال توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود با تودیع وثیقه، در میان استقبال خانواده و دوستان از زندان دستگرد اصفهان آزاد شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، معین نامجویان شهروند بهایی ساکن اصفهان که مورخ ۲۲ آذرماه سال جاری در منزل شخصی خود به دلایل نامعلومی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و روانه زندان شده بود با تودیع وثیقه از این محل آزاد شد. نیروهای امنیتی ساعت هفت و نیم صبح روز ۲۲ آذر به منزل شخصی وی مراجعه کردند و پس از تفتیش منزل و ضبط لوازم شخصی وی را با خود به نقطه نامعلومی منتقل کردند. پس از تامین قرار تعیینی، ساعاتی پیش این شهروند بهایی از زندان دستگرد اصفهان آزاد و مورد استقبال خانواده و دوستانش قرار گرفت.
گفتنی است بر اساس منابع غیررسمی در ایران بیش از سیصد هزار نفر بهایی وجود دارد اما قانون اساسی ایران فقط اسلام، مسیحیت، یهودیت و زرتشتی گری را به رسمیت شناخته و مذهب بهاییان را به رسمیت نمی‌شناسد. به همین دلیل طی سالیان گذشته همواره حقوق بهائیان در ایران به‌صورت سیستماتیک نقض شده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب