سه‌شنبه، 28 بهمن 1404 12:41 بعد از ظهر

مهتا ایقانی شهروند بهایی ساکن مشهد بازداشت شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-7zL

بوفگر.PNGمهتا ایقانی پس از چهار ساعت بازجویی در اداره اطلاعات ناجا شهر مشهد بازداشت شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران ، مهتا ایقانی پس از احضار از سوی اداره اطلاعات ناجا در مشهد و حضور در بازجویی بازداشت و به بازداشتگاه بانوان ناجا منتقل شده است. طی هفته اخیر از تاریخ ۱ شهریور ماموران اداره اطلاعات ناجا به این شهروند بهایی سه مرتبه تماس گرفتند اما به دلیل حضور مهتا ایقانی در تهران امکان حضور نداشت که پس از بازگشت ایشان به مشهد وی احضار شده بود. ماموران امنیتی دلیل احضار و بازداشت این شهروند بهایی را به خانواده وی اطلاع نداده اند و آنان اطلاعی از دلایل بازداشت وی ندارند. آرمان مختاری همسر مهتا ایقانی پیشتر در سال ۱۳۹۰ بازداشت و در دادگاه به ۶ ماه حبس در زندان وکیل آباد مشهد محکوم شده بود که وی دوران محکومیت خود را در این زندان طی کرده است.

پیشتر در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ مامورین امنیتی اطلاعات ناجا ندا مختاری را بازداشت کرده بودند که وی با تودیع وثیقه ۵۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی مشهد در تاریخ ۳۰مردادماه آزاد شد.

هزاران نفر از پیروان آیین بهایی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی زندانی، شکنجه یا اعدام شده‌اند. بسیاری دیگر از پیروان این آئین نیز از سایر حقوق اجتماعی خود مانند حق تحصیل یا کار محروم شده‌اند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب