سه‌شنبه، 28 بهمن 1404 6:43 بعد از ظهر

نماینده مجلس ایران: بیش از ۹ میلیون نفر در ایران بی سواد هستند

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-7FI

؛و.PNGنماینده مجلس ایران از وجود ۹.۵ میلیون بی‌سواد در ایران خبر داد. به گزارش حقوق بشر در ایران ، لیرضا رحیمی، نماینده مجلس ایران طی مطلبی در کانال تلگرامی‌ خود اعلام کرد که بنا بر اعلام مسئولان سازمان نهضت سوادآموزی این کشور ۹.۵ میلیون نفر جمعیت بی‌سواد در سنین مختلف وجود دارد که ۳.۵ میلیون از آنها بی‌سواد مطلق به شمار می‌آیند.

وی افزود: بنابر آمارهای جهانی، میزان باسوادی در ایران ۸۷ درصد است که با آمارهای کشور همخوانی دارد. همچنان ۱۳ درصد از جمعیت کشور بی‌سواد هستند.گفتنی است پیش از این علی باقرزاده، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ایران اعلام کرد که ۹ میلیون نفر از جمعیت این کشور بی‌سواد مطلق هستند.

لازم به ذکر است که در ایران قبل از انقلاب ۱۹۷۹ برنامه مبارزه با بی‌سوادی در برنامه‌های دولت‌ها قرار داشت و پس از انقلاب مذکور سازمان نهضت سوادآموزی برای آموزش شهروندان بی سواد شکل گرفت.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب