https://wp.me/p6xuBy-ygD
حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۶ تیر ماه ۱۴۰۲، ماموران اداره نظارت بر اماکن عموی نیروی انتظامی در مشهد و رشت، ۲ واحد صنفی رستوران را پلمب کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از دیدبان ایران، امروز سه شنبه ۶ تیر ماه ۱۴۰۲، کافه رستوران نکو واقع در شهر مشهد مرکز استان خراسان رضوی، در اجرای طرح موسوم به (عفاف و حجاب) توسط ماموران نیروی انتظامی پلمب شد.
این واحد صنفی به علت (کشف حجاب مشتریان) پلمب شده است.
در خبری دیگر به نقل از مهر، امروز سه شنبه ۶ تیر ماه ۱۴۰۲، سرهنگ علی حیدرخواه، رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی شهر رشت از پلمب یک واحد صنفی رستوران به علت (تبلیغ متصدی آن به انجام رفتارهای هنجارشکنانه) خبر داد.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی شهر رشت، با اشاره به پلمب این رستوران به دلیل (تبلیغ متصدی آن به انجام رفتارهای هنجارشکنانه) گفت:”متصدی این واحد صنفی به مرجع قضائی تحویل داده شد.”
وی در ادامه افزود:”با وجود صدور تذکرات لازم به مدیر این رستوران، ترویج رفتارهای هنجارشکنانه ادامه داشت که پلیس، این واحد را پلمب کرد.”
اجبار شهروندان به پیروی از یک نوع عقیده خاص به مثابه سرکوب آزادی بیان و اندیشه و ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشرو ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسیمصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. در این مفاد قانونی بر حق افراد بر انتشار افکار، عقاید، نظریات و دیدگاههای سیاسی و عقیدتی بدون محدودیت مرزی تاکید شده است.
از سوی دیگر، در ماده ۲ اعلامیه جهانی حقوق بشر، به صراحت بر حق جملگی شهروندان در برخورداری از حقوق برابر و عدم تبعیض در جامعه به بواسطه جنسیت افراد و یا تفکرات و نگرشهای شخصی افراد تاکید شده است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

