پنج‌شنبه، 04 دی 1404 4:07 قبل از ظهر

چهار جوان بهایی در اصفهان محاکمه شدند

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-52e

bahaiyan-bahaie-bahayi-zendani-300x191صبح امروز پگاه آگاهی، ارشیا روحانی، پروین نیک آئین و ادیب جانمیان، چهار شهروند بهایی در شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان محاکمه شدند. اتهاماتی که علیه این افراد مطرح شده تماما در رابطه با باورهای دینی آنان و بعضا تبلیغ باورهای مذهبی است.

به گزارش حقوق بشر در ایران، ساعت ۹ صبح امروز مورخ ۲۶ اردیبهشت ماه، چهار جوان بهایی به نامهای پگاه آگاهی، ارشیا روحانی، پروین نیک آئین و ادیب جانمیان در شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان به پای میز محاکمه رفتند. در این دادگاه چند ساعته، این افراد که به  اقدام علیه نظام از طریق عضویت در تشکیلات بهایی و تبلیغ علیه نظام متهم شده بودند به همراه وکلای خود از خود دفاع کردند. در نهایت وکیل لایحه دفاعیه خود را به دادگاه ارائه کرد و قاضی نیز اعلام کرد طی ده روز آینده به صدور حکم مبادرت خواهد کرد.

موارد ذیل مصادیق اتهامی است که بصورت مشترک برای پگاه آگاهی، ارشیا روحانی، پروین نیک آئین و ادیب جانمیان در کیفرخواست ذکر شده بود؛

۱- عضو بودن در تشکیلات غیر قانونی بهائی و جلسه های سازمان یافته
۲- اباحه گری و ترویج افکار ضد فرهنگی
۳- تشکیل جلسات غیر قانونی و اداره کردن این تشکیلات برای معاندت با نظام
۴- فعالیت مؤثر در تشکیلات
۵-تولید آثار سمعی و بصری غیر مجاز و توزیع و تکثیر آن
۶۶- تحریک و ترغیب مسلمانان

لازم به یادآوری است این شهروندان مورخ شهریور ۹۵ با تودیع وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی از زندان بصورت موقت آزاد شده اند.

 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب