سه‌شنبه، 14 بهمن 1404 10:18 قبل از ظهر

کتک خوردن یک دانش آموز از سوی معلم در قائن

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-31w

۷۸۸-765x510.jpgعصر امروز در فضای مجازی تصاویری از تنبیه دانش آموزان یکی از مدارس قائن توسط معلم این مدرسه منتشر شد که بنا به گفته آنان به دلیل کم شدن نمره تنبیه می شوند.

به گزارش فعالان حقوق بشر در ایران، پدر دانش آموز در خصوص تنبیه فرزندش گفته است: “فرزندم چون نمره اش کم شده بود معلم او را تنبیه کرد. معلم چه حقی داشته است که به این طرز فجیع فرزندان مارا برای یک نمره به باد کتک بگیرد؟!”

طی روز های گذشته خبری مبنی بر تنبیه بدنی یک دانش آموز در یکی از مدارس گرگان در پایه هفتم به دلیل ناراحتی معلم از پاسخ ندادن دانش آموز به سوال ریاضی نیز منتشر شده بود.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب