پنج‌شنبه، 21 اسفند 1404 1:41 قبل از ظهر

گزارشی از آخرین وضعیت مولابخش بلوچ؛ انتقال به زندان مرکزی زاهدان

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9eM

۶۵۸.PNGطی روزهای گذشته، یک زندانی که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق “همکاری با گروه های مخالف نظام” بازداشت شده بود، از بازداشتگاهی در چابهار به زندان مرکزی زاهدان منتقل شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته، زندانی “مولابخش بلوچ”، حدودآ ۲۷ ساله که به اتهام “همکاری با گروه های ضد نظام” بازداشت شده بود، از بازداشتگاهی در چابهار به زندان مرکزی زاهدان منتقل شد. یک منبع مطلع با تایید این خبر گفت: “مولابخش بلوچ، حدودآ ۲۷ ساله شغلش چوپانی بوده و در “در ترمینال چابهار” دستگیر شده است، وی اهل یکی از روستاهای چابهار است”. این منبع در ادامه افزود: “اتهام مولابخش بلوچ، همکاری با گروه های ضد نظام است، ۵ روز در اطلاعات چابهار بوده و خیلی کتک خورده و شکنجه شده و بعد ۵ روز منتقلش کردن به زندان چابهار، حدود یک ماه و بیست و پنچ روز در زندان چابهار بوده و بعدش انتقالش دادن به زندان مرکزی زاهدان”.

منبع مطلع به نقل از مولابخش بلوچ در توضیح دلایل بازداشت می گوید: “من چوپان بودم و چند گوسفند داشتم یک روز یک بسیجی محلی از من گوسفندی خواست که بر سر قیمت باهم به مشکل خوردیم و من گوسفند ندادم بعد چند روز همان فرد گزارش من را داده به اتهام همکاری با گروههای مخالف نظام”.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب