جمعه، 17 بهمن 1404 11:08 بعد از ظهر

گزارشی از وضعیت افشین سیداحمد، شهروند بهایی محبوس در زندان رجایی شهر

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-4ew

downloadافشین سیداحمد، زندانی بهایی، هم‌اکنون حکم سه سال زندان خود را در سالن ۱۲ زندان رجایی شهر سپری می‌کند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، افشین سید احمد، زندانی بهایی، از تاریخ ۸ تیرماه سال ۹۵ جهت اجرای حکم حبس سه ساله، در زندان رجایی شهر محبوس است افشین سید احمد نخستین بار در تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۹۱ به همراه کامران قیصر که هر دو ساکن کرج بودند، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند و پس از تفتیش منزل و محل کار به زندان اوین انتقال یافتند. آقای سید احمد مدت ۴۰ روز در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت بازجویی بود و سپس با تودیع وثیقه به‌طور موقت از زندان اوین آزاد شد.افشین سید احمد سپس در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه و با اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی” به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد.

این زندانی بهایی در روز ۸ تیرماه سال ۹۵ در پی احضار تلفنی مسئولین قضایی دادسرای شهید مقدس زندان اوین جهت پاسخگویی به پاره ای از سوالات به این زندان مراجعه و بازداشت شد. وی در ابتدا به زندان اوین و سپس به بند قرنطینه زندان رجایی شهر منتقل شد.

این شهروند بهایی هم‌اکنون در سالن ۱۲ این زندان تحمل حبس می کند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب