https://wp.me/p6xuBy-Xo0
حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۶دی ماه ۱۴۰۴، بهفر لاله زاری، زندانی سیاسی از حق ملاقات و درمان محروم شده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۴، بهفر لاله زاری، فعال مدنی و زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، در حالی دوران حبس تعزیری خود را سپری می کند که از حق دسترسی به خدمات پزشکی با کیفیت و ملاقات با همسر و فرزند نوزاد خود محروم شده است. این زندانی سیاسی در حال تحمل دوران حبس تعزیری ۵ ساله خود است.
به نقل از یک فرد نزدیک به خانواده بهفر لاله زاری در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”آقای لاله زاری، از بیماری تار بینی، قلب و آسم در رنج است و با توجه به کیفیت نامطلوب خدمات درمانی بهداری زندان اوین، نیازمند اعزام به مرکز درمانی خارج از زندان است اما این حق از وی دریغ شده است و از سوی دیگر، همسر آقای لاله زاری، اخیرا به زندان اوین برای ملاقات مراجعه کرده بودند اما به وی اعلام شد که بهفر لاله زاری از ملاقات منع شده است و این در حالی است که فرزند دختر نوزاد بهفر لاله زاری، از زمان تولید فقط ۶ مرتبه با پدر خود ملاقات کرده و آن در فضایی شلوغ و پر ازدحام در سالن ملاقات زندان اوین.”
این فرد مطلع در ادامه افزود:”از حدود ۳ ماه قبل بهفر لاله زاری ار ملاقات محروم است.”
لازم به اشاره است، بهفر لاله زاری، در تاریخ ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۲، در پی یورش ماموران حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی(فراجا) به منزل وی در تهران و تفتیش و توقیف اسناد هویتی و شناسایی و گوشی های تلفن همراه، بازداشت و برای تشکیل پرونده به دادسرا و پس از صدور قرار بازداشت به بند امنیتی ۲۰۹ وزارت اطلاعات واقع در زندان اوین، منتقل شد.
این فعال مدنی، چندی بعد برای محاکمه به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، احضار و در تاریخ ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲، توسط قاضی ایمان افشاری، محاکمه شد ولی جلسه دوم دادرسی دیگری هم برای بهفر لاله زاری، برگزار و در تاریخ ۲ دی ماه ۱۴۰۲، از بابت اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به تحمل ۱ سال حبس تعزیری و به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» هم هر یک به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، با احتساب روزهای بازداشت اولیه، دو سال منع خروج از کشور، محکوم شد و حکم صادره توسط قاضی و مستشار شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، عینا تائید شد.
بهفرلاله زاری، هم در سال ۱۳۹۳، در پی انتشار مطالب انتقادی در صفخات شخصی خود در فضای مجازی، به پلیس فتا در تهران، احضار و پس از تفهیم اتهام و بازداشت و طی راحل بازجویی ها، سپس توسط محمد مقیسه قاضی وقت شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهام «توهین به دین اسلام و مقدسات از طریق مطبوعات» به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و از بابت اتهام«توهین به رهبری» هم به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد. پس از ابلاغ حکم و صدور وثیقه، این حقوقدان، تا اتمام مراحل دادرسی آزاد شد و در تابستان سال ۱۳۹۴، توسط احمد زرگر ـ قاضی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، محاکمه و در شهریور ماه ۱۳۹۶، حکم صادره بدوی بر علیه بهفر لاله زاری عینا تائید شد در تاریخ ۳۳ مهر ماه ۱۳۹۶، با دریافت ابلاغیه ای کتبی به دادسرای امنیت تهران، مراجعه و پس از بازداشت به زندان اوین، منتقل و در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۷، در حال که دوران محکومیت خود را در اندرزگاه ۸ سال ۱۰ زندان اوین، سپری می کرد، پس از اعمال (بخشنامه عفو و بخشش)زندانیان به مناسبت ۲۲ بهمن، از زندان اوین آزاد شده بود.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

