پنج‌شنبه، 04 دی 1404 7:52 قبل از ظهر

یک شهروند عرب با تامین وثیقه آزاد شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-bzu

فواد صخراوییک شهروند عرب به نام “فواد صخراوی” که پس از اعتراضات تیر‌ماه در اهواز از سوی نیرو های امنیتی بازداشت شده بود، با تامین وثیقه آزاد شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران ، یک شهروند عرب به نام “فواد صخراوی” که در ۲۸ تیرماه سال جاری از سوی نیروهای امنیتی قرارگاه ابوالفضل‌العباس سپاه بازداشت شده‌ بود، مورخ ۱۲ شهریور ماه ۱۳۹۷ آزاد شد. یک منبع نزدیک به خانواده این فعال عرب ضمن تایید خبر به حقوق بشر در ایران گفت: :”فواد صخراوى سابقه بازداشت بدلیل شرکت در تظاهرات چند سال پیش را نیز داشت”.از اتهامات مطروحه و همچنین از جزئیات پرونده این شهروند همچنان اطلاعی در دست نیست. لازم به ذکر است که تجعات اعتراضی شهروندان در تیر ماه ۱۳۹۷ در شهرهای جنوبی ایران که می توان از جمله به شهرهائی مثل خرمشهر و خوزستان و اهواز اشاره کرد از جمله اعتراضات مدنی شهروندانی بود که آنها به دلیل نبود اب اشامیدنی و سایر مواردی که باعث محرومیت انها از حقوق شهروندیشان شده بود شکل گرفت . 

لازم به ذکر است که در این تجمعات اعتراضی نیروهای امنیتی در ایران با تیر اندازی به سوی شهروندان باعث زخمی شدن تعدادی از آنها شدند و در ادامه آن تعداد بسیاری از شهروندان در اهواز و خرمشهر بازداشت و روانه بازداشتگاههای نیروهای امنیتی شدند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب