https://wp.me/p6xuBy-PHM
حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۱۵دی ماه ۱۴۰۳، پیمان(امین) فرح آور با وضعیت بلاتکلیف در زندان لاکان رشت بسر می برد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳، پیمان(امین) فرح آور، ساکن استان گیلان، علیرغم طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام، با وضعیت بلاتکلیف در زندان لاکان(مرکزی) رشت، محبوس شده است.
به نقل از یک فرد نزدیک به خانواده این متهم سیاسی در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”اتهامات تفهیم شده به پیمان فرح آور «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «اجتماع و تبانی» و «محاربه» ذکر شده است و پرونده وی در پی اعمال نفوذه ضابط امنیتی بر دادستان، همچنان بلاتکلیف در دادسرا مانده است.”
لازم به ذکر است، پیمان(امین) فرح آور، در شهریور ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی، دستگیر و پس از انتقال به بازداشتگاه اداره کل اطلاعات استان گیلان در شهر رشت و طی مراحل بازپرسی و تفهیم اتهام در شعبه دادسرای عمومی و انقلاب شهر رشت، به زندان لاکان(مرکزی) رشت، منتقل شد.
عدم امکان دسترسی به وکیل و محرومیت فرد از دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.
همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.
در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

