https://wp.me/p6xuBy-PZK
حقوق بشر در ایران ـ امروز چهارشنبه ۲۶دی ماه ۱۴۰۳، ماموران امنیتی در توابع شهر سنندج، بازداشت شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از کردپا، روز دوشنبه ٢۴ دی ١۴٠٣، فرهاد منبری، ٣٠ ساله، فرزند: محمدرحیم، اهل روستای نییهر از توابع شهر سنندج، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
براساس این گزارش، دستگیری فرهاد منبری، در میدان اقبال شهر سنندج، صورت گرفته است.
تا لحظه انتشار این خبر، از دلیل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه فرهاد منبری اطلاعی، حاصل نشده است.
عدم امکان دسترسی به وکیل و محرومیت فرد از دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.
همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.
در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

