https://wp.me/p6xuBy-GIN
حقوق بشر در ایران – امروز پنجشنبه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۲، در پی فوت اسفندیار غضنفری، شهروند بهایی، جسد وی به خانواده اش تحویل نشده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز پنجشنبه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۲، اسفندیار غضنفری، شهروند بهایی، ساکن تهران، در حالی که ۱۷ روز از تاریخ مرگ وی گذشته اما در پی (اعتقاد وی به دیانت بهایی) از تحویل جسد وی به خانواده اش امتناع شده است.
به نقل از یک فرد مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”علیرغم گذشت ۱۷ روز از تاریخ جان باختن اسفندیار غضنفری، شهروند بهایی، اما مسئولان مربوطه از تحویل جسد وی به خانواده اس امتناع کردند و خانواده وی فقط مراسم یادبود وی را برگزار کردند.”
لازم به اشاره است، پس از انقلاب ۱۳۵۷ و تصویب بخسنامه ای تحت عنوان (انقلاب فرهنگی) در دهه ۶۰ خورشیدی، شهروندان بهایی از کلیه حقوق اولیه خود بعنوان یک شهروند دارای شناسنامه و کارت ملی محروم هستند و این محرومیتها با توام با ارعاب، تهدید و پرونده سازی های قضایی بر علیه این دسته از شهروندان بوده است.
همچنین، تخریب قبرستانها و امکان مذهبی جامعه بهایی در ایران و بی احترامی به (مقدسات مذهبی) آنها از جمله بخش دیگری از ارعاب و تهدید بر علیه جامعه بهایی ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ بوده که این موارد تا به امروز ادامه پیدا کرده است.
سرکوب بهائیان ایران ناقض ماده ۲، ۱۸ و ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ناقض ماده ۱۸ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است که بر حق افراد بر انجام مناسک مذهبی و تبلیغات و انجام آموزشهای مذهبی چه بصورت جمعی و چه بصورت خصوصی تاکید می کند.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

