حقوق بشر در ایران

بازداشت ۱ شهروند اهل سنندج در شهرستان دماوند توسط نیروهای امنیتی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-hsa

حقوق بشر در ایران – طی هفته جاری, در پی یورش ماموران امنیتی شهرستان دماوند “فرامرز غفوری”, شهروند اهل سنندج و ساکن دماوند بازداشت و از وضعیت وی اطلاعی در دست نیست. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از مرکز دموکراسی و حقوق بشر کردستان, روز سه شنبه ۱۰ دی ماه ۱۳۹۸, “فرامرز غفوری”, فرزند امین,  شهروند اهل سنندج ساکن شهرستان دماوند در پی یورش ماموران امنیتی در این شهرستان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. 

براساس این گزارش؛ ماموران امنیتی پس از بازداشت “فرامرز غفوری”, این شهروند را به مکان نامعلومی منتقل کردند و از مصادیق حقوقی اتهامات و دلایل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست. 

لازم به ذکر است, “فرامرز غفوری”, پس از مهاجرت از سنندج به دماوند آمده بود و در آن شهرستان زندگی می کرد. 

برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط دادگاهی بیطرف از جمله موارد مورد تاکید در اسناد بین المللی حقوق بشر و همچنین ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۴ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز میباشد. 

همچنین بازداشت خودسرانه افراد و عدم تفهیم اتهام فرد در زمان بازداشت و عدم امکان دسترسی به وکیل برای متهم از جمله موارد ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنین ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز مورد تاکید قرار گرفته است. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل