https://wp.me/p6xuBy-MSS
حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۳ مهر ماه ۱۴۰۳، یک فرد متهم به قطع درختان جنگلی به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از دیدبان ایران، طی روزهای اخیر، یک فرد متهم به «قطع درختان در جنگل ارسباران»، توسط قاضی شعبه دادگاهی در استان آذربایجان شرقی، به پرداخت جریمه نقدی، محکوم شد.
در دادنامه صادره توسط قاضی دادگاه، این متخلف محیط زیست، از بابت اتهام «قطع درختان در جنگل ارسباران»، به پرداخت ۱ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی به حساب سازمان حفاظت از محیط زیست کشور، محکوم شده است.
لازم به ذکر است، این فرد مذکور، مدتی پیش، به اتهام «قطع ۳۵ اصله درختان در جنگل ارسباران» توسط ماموران نیروی انتظامی، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و سپس بازپرسی به دادگاه معرفی شده بود.
در این گزارش، به هویت متهم مذکور اشاره ای نشده است.
در هدف پانزدهم از سند ۲۰۳۰ یونسکو که پس از تصویب در سال ۲۰۱۶ برای اجرای مفاد و اهداف در اختیار کشورها قرار گرفت بر حق افراد در برخورداری از محیط زیست و همچنین حفاظت از منابع طبیعی تاکید شده است اما در ایران اجرای اهداف این سند در پی مخالفت آیت الله خامنه ای با آن بطور کامل از دستور کار دولت و مجلس خارج شد و مسئولان حکومتی در ایران، مفاد سند ۲۰۳۰ یونسکو را «ترویج سبک زندگی غربی» می دانند.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

