یکشنبه، 30 آذر 1404 12:48 قبل از ظهر
لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-NJs

حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۳، هفت فرد متهم به جرائم عمومی به شلاق محکوم شدند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رکنا، امروز شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۳، ایمان محمدی، رئیس کل دادگستری شهرستان فاریاب از توابع استان کرمان، از صدور ۷ فقره ۷۴ ضربه شلاق، برای ۷ متهم به «خرید مال غیر» توسط قاضی شعبه دادگاه کیفری آن شهرستان خبر داد. 

رئیس کل دادگستری شهرستان فاریاب از توابع استان کرمان در تشریح این خبر گفت:”۷ نفر از محکومان این باند به تحمل ۴۵ ماه حبس تعزیری و رد مال به شکات پرونده و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شدند.”

وی اضافه کرد:”با توجه به این که ۳ نفر از اعضای این باند در حرفه قصابی در جنوب استان کرمان مشغول کار بودند و شیوه کار آن ها به این گونه بوده است که دام‌های سرقتی را به عنوان مالخر تحویل می‌گرفتند ودر قصابی به فروش می‌رساندند که با دستور قضایی پروانه کسب قصابی آنان ابطال شد و مادام العمر از کار در حرفه قصابی منع شدند.”

وی گفت:”بر اساس رای قاضی پرونده ، برای مجازات تکمیلی این سه قصاب ملزم به فراگیری حرفه و شغل جدید تحت نظارت سازمان فنی و حرفه‌ای شدند تا پس از تحمل مجازات در حرفه‌ای دیگر مشغول کار شوند.” 

قطعا جرائم ارتکابی از سوی این افراد مستوجب در نظر گرفتن حبس تعزیری و اقدامات تنبیهی است اما صدور و اجرای احکامی از قبیل شلاق و هرگونه آسیب جسمانی به متهمان، در هر مرحله از فرآیند دادرسی و حتی در غالب حکم دادگاه، به مثابه نقض ماده ۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۷ میثاق بین المللی حقوق مدنی، سیاسی و اجتماعی است. 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب