https://wp.me/p6xuBy-LnF
حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۴تیر ماه ۱۴۰۳، علی مقصدجو به تحمل حبس رای باز محکوم شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته، علی مقصدجو، متولد: ۱۳۵۵، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، توسط قاضی شعبه دادگاهی در تهران به حبس رای باز محکوم شد.
به نقل از یک فرد نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”با توجه به حکمی که در زندان اوین به آقای مقصدجو ابلاغ شد اجرائیه آن از تاریخ ۱ مرداد ماه ۱۴۰۳، اجرا و او باقی مانده دوران حبس خود را بصورت رای باز سپری می کند.”
لازم به ذکر است، علی مقصدجو، در تاریخ ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۱، توسط ماموران امنیتی در استان تهران، دستگیر و پس از انتقال به بازداشتگاه امنیتی ۲۰۹ وزارت اطلاعات و طی مراحل بازجویی ها در حالی که از حق دسترسی به وکیل محروم شده بود توسط بازپرس شعبه یک دادسرای ناحیه ۳۳ تهران، تفهیم اتهام و پرونده وی به دادگاه انقلاب تهران ارجاع و چندی بعد با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.
با آغاز مراحل دادرسی، علی مقصدجو، در خرداد ماه ۱۴۰۲، توسط قاضی ابوالقاسم صلواتی ـ رئیس شعبه ۱۵دادگاه انقلاب تهران، محاکمه و از بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» در مجموع به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد و این حکم پس از ابلاغ به متهم این پرونده و اعلام تسلیم به رای و کاهش یک چهارم از مجموع آن به ۱۸ ماه حبس تعزیری لازم به اجرا تقلی پیدا کرد.
در پی صدپور اجرائیه برای حکم مذکور توسط قاضی شعبه اول اجرای احکام دادسرای ناحیه ۳۳ تهران، علی مقصدجو، پس از احضار به آن واحد قضایی، در تاریخ ۳ تیر ماه ۱۴۰۲، در شعبه اول اجرای احکام دادسرای ناحیه ۳۳ تهران، بازداشت و به زندان اوین، منتقل شده بود.
علی مقصدجو، متاهل، پدر دو فرزند و کارمند اخراجی بخشداری قرچک است.
زندانیان محبوس در زندانهای ایران با کلکسیونی از موارد گسترده نقض حقوق بشر دست و پنجه نرم میکنند. از یک سو محرومیت آنها از حق دادرسی عادلانه که ناقض ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر است و از سوی دیگر بیماریها و آسیب های جسمی و روحی گوناگون که اکثر این بیماریها از زمانی که این افراد در زندان محبوس شدند با آنها دست به گربیان شده و از سوی دیگر هم پرونده سازی های گسترده که مسئولان قضائی و امنیتی در زندانهای ایران از آن بعنوان یک اهرم فشار برای سرکوب و ارعاب بر زندانیان سیاسی و امنیتی وارد می کنند مورد استفاده قرار گرفته است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

