نماد سایت حقوق بشر در ایران

حکم اعدام یک زن در ندامتگاه کرج اجرا شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-10MB

حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۱ شهریور ماه ۱۴۰۵، حکم اعدام یک زن به اتهام «قتل عمد» در زندان(ندامتگاه) کرج، اجرا شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رکنا، سحرگاه امروز یکشنبه ۱ شهریور ماه ۱۴۰۵، مریم«نام خانوادگی نامشخص»، ۳۵ ساله، متهم به «قتل عمد» و محکوم به «قصاص نفس» در زندان(ندامتگاه) مرکزی کرج، اعدام شد. 

براساس این گزارش، مریم، متهم شده بود که در تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲، یک کودک ۷ ساله با نام فاطمه زهرا را به قتل رسانده بود. 

در پی ارتکاب مریم، به «قتل عمد» و مراجعه خانواده کودک ۷ ساله به پلیس آگاهی استان البرز و تنظیم گزارش مبنی بر گم شدن فرزندشان این پرونده در دستور کار کارگاهان آن واحد انتظامی قرار گرفت. 

انتشار تصویر فاطمه‌زهرا در رسانه‌ها و فضای مجازی، موجی از نگرانی را در میان مردم ایجاد کرد و همزمان کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی البرز تحقیقات گسترده‌ای را برای یافتن ردی از این کودک ۷ ساله، آغاز کردند.

در جریان تحقیقات میدانی، کارآگاهان به سرنخ مهمی دست یافتند؛ تنها خودرویی که پس از ناپدید شدن فاطمه‌زهرا از پارکینگ محل سکونت خانواده خارج شده بود، یک دستگاه پراید مشکی‌رنگ بود. همین سرنخ، مسیر تحقیقات را به سمت راننده خودرو هدایت کرد.

راننده پراید، زنی حدود ۳۵ ساله بود که در سال ۱۴۰۰ یکی از واحدهای ساختمان محل سکونت خانواده فاطمه‌ زهرا را از پدربزرگ این کودک اجاره کرده بود و در ادامه تحقیقات پلیسی به عنوان مظنون پرونده تحت بازجویی قرار گرفت و سرانجام کارآگاهان به راز این «قتل عمد» دست پیدا کردند. 

بررسی‌های پلیس نشان داد متهم پس از ربودن فاطمه‌زهرا، او را به منطقه‌ای بیابانی منتقل و به «قتل» رسانده است. پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی، پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان البرز ارسال شد.

خانواده فاطمه‌زهرا با توجه به نوع جنایت و نحوه قتل فرزندشان، از اعلام رضایت خودداری کرده و درخواست اعدام(قصاص نفس) متهم را مطرح کردند.

در ادامه و بر اساس بررسی‌های پزشکی قانونی استان البرز، مشخص شد این کودک بر اثر اصابت جسم سخت، از جمله سنگ، به ناحیه سر و در نتیجه شکستگی و شکافته شدن جمجمه جان خود را از دست داده است. این یافته‌ها پس از آن اهمیت بیشتری پیدا کرد که متهم و وکیل او درباره نحوه وقوع «قتل عمد» ادعاهایی را مطرح کرده بودند.

متهم همچنین مدعی شده بود که در ربودن فاطمه‌زهرا فرد دیگری نیز با او همکاری داشته است؛ اما این ادعا در جریان تحقیقات و بررسی‌های انجام‌شده تأیید نشد.

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل