https://wp.me/p6xuBy-Nzk
حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۳، یک واحد صنفی تولید پوشاک زنانه در استان بوشهر پلمب شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از صدا و سیما، طی روزهای اخیر، ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی در استان بوشهر، یک واحد صنفی عرضه پوشاک زنانه را به «ابراز عقیده مالک آن واحد صنفی در فضای مجازی» پلمب کردند.
براساس این گزارش، علت پلمب این واحد صنفی«حمایت مسئول این واحدهای صنفی از نخست وزیر اسرائیل در فضای مجازی(اینستاگرام)» عنوان شده است.
همچنین، در بخش دیگری از این گزارش عنوان شده که پلمب این واحد صنفی با دستور قضایی صادره از سوی دادستان عمومی و انقلاب استان بوشهر صورت گرفته است.
در این گزارش، به هویت مالک این واحد صنفی اشاره ای نشده است.
در حالی واحدهای صنفی بی شماری تحت عناوین مضحک، پلمب و مالکان واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده قضایی به دادگاه معرفی و از کسب و کار آنها جلوگیری بعمل آمده که مشکلات اقتصادی، سوء مدیریت و ناکارآمدی در حل مشکلات اقتصادی و نیازهای شهروندان از هر طرف در کشور زبانه می کشد.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

