https://wp.me/p6xuBy-Pny
حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۴دی ماه ۱۴۰۳، دو واحد صنفی در جزیره قشم توسط ماموران نیروی انتظامی، پلمب شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایرنا، روز دوشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۳، سرهنگ علی اکبر مرادی، فرمانده انتظامی شهرستان قشم، از پلمب ۲ واحدصنفی رستوران، به دلیل «رعایت نکردن قوانین و مقررات و شئونات اسلامی» در این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم در تشریح این خبر مدعی شد:”در پی عدم رعایت شئونات اسلامی و ضوابط و مقررات توسط این ۲ رستوران معروف شهر قشم این واحد صنفی توسط ماموران پلیس اماکن این فرماندهی پلمب شدند.”
وی دلیل پلمب این ۲ رستوران را «رعایت نکردن شئونات اسلامی»، «برگزاری مراسم مختلط با موسیقی زنده غیر مجاز با حضور خواننده ممنوع التصویر و صدا» در آنها عنوان کرد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
در حالی واحدهای صنفی بی شماری تحت عناوین مضحک، پلمب و مالکان واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده قضایی به دادگاه معرفی و از کسب و کار آنها جلوگیری بعمل آمده که مشکلات اقتصادی، سوء مدیریت و ناکارآمدی در حل مشکلات اقتصادی و نیازهای شهروندان از هر طرف در کشور زبانه می کشد.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

