https://wp.me/p6xuBy-Mu0
حقوق بشر در ایران ـ امروز دوشنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۳، یک زن ساکن مشهد، پس از اقدام به خودکشی، جان باخت.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رکنا، روز یکشنبه ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۳، احمد نگهبان، فرمانده انتظامی شهر مشهد مرکز استان خراسان رضوی، از خودکشی یک زن، متولد: ۱۳۶۳، ساکن آن شهر، در پی پریدن وی از روی پل عابر پیاده، خبر داد.
فرمانده انتظامی شهر مشهد در تشریح این خبر گفت:”روز یکشنبه خانم ۴۰ سالهای اقدام به خودکشی از روی پل نمایشگاه کرد که این اقدام منجر به مرگ وی شد.”
در این گزارش، به هویت این زن، علت دقیق خودکشی وی اشاره ای نشده است اما در تاریخ ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۳، سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی از خودکشی دستکم ۴ هزار شهروند در ایران، به دلایل مختلف خبر داده بود.
پیشتر هم در تاریخ ۹ دی ماه ۱۴۰۲، حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، از افزایش ۵۱ درصدی خودکشی شهروندان داخل ایران در فاصله زمانی سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی مسئولان هیچگونه راهکاری برای مقابله خودکشی نوجوانان و جوانان ایران در نظر نمی گیرند که در تاریخ ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۲، نیروی انتظامی، سازمان پزشکی قانونی و قوه قضائیه، اعلام کردند که در ایران میزان مرگ ناشی از خودکشی شهروندان ۵/۱ درصد به ازای همر ۱۰۰ نفر است.
اگر کوچکترین تمایل یا فکری درباره خودکشی دارید بلافاصله با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی یا سامانه ۱۴۸۰ صدای مشاور تماس بگیرید.
افزایش فقر، نبود امید به زندگی، نبود بازار اشتغال و فعالیتهای سازنده اجتماعی برای شهروندان، سرکوب های امنیتی و اجتماعی، محرومیتهای گسترده بر اثر سوءمدیریت در کشور، از جمله دلایل افزایش خودکشی در ایران است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

