https://wp.me/p6xuBy-LJw
حقوق بشر در ایران ـ امروز جمعه ۱۹مرداد ماه ۱۴۰۳، جلسه دادرسی به اتهامات ۱۳ تن از دگراندیشان مذهبی برگزار شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۳، سیزده تن از دگراندیشان مذهبی و پیروان یکی گروه مذهبی با نام «احمدی»، توسط قاضی شعبه ۳ دادگاه ویژه روحانیت تهران، محاکمه شدند.
به نقل از یک فرد مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”از جمله اتهامات منتسب شده به متهمان این پرونده «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «اقدام علیه امنیت ملی» و «عضویت در گروه و دسته به قصد برهم زدن امنیت کشور» عنوان و هر یک از این ۱۳ متهم عقیدتی، بخشی از دفاعیات خود را به قاضی دادگاه ارائه کردند.”
لازم به اشاره است، این افراد، اواسط آذر ماه ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی، دستگیر و پس از انتقال به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات واقع در زندان اوین وط ی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام در شعبه بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۳ تهران به قند عمومی آن زندان منتقل شدند.
همچنین، ۴ تن از این افراد هم پیش از خروج از کشور در فرودگاه «امام خمینی» پس از توقیف گذرنامه دستگیر شدند.
در تشریح اعتقادات مذهبی «گروه احمدی» لازم به اشاره است، این دسته از دگراندیشان مذهبی، باورمند صلح و نوراحمدی هستند اما با فرقه قادیانی تفاوت دارند. آنها معتقد به امام محمد مهدی و امام احمد الحسن، هستند.
احمد الحسن، رهبر جمعیت مذهبی بنام انصار المهدی مدعی است نسبت وی به (حضرت مهدی) که امام ۱۲ شیعیان است باز میگردد. او همچنین مدعی است که از علم امام ۱۲ شیعیان بهره برده و در پایان سال ۱۹۹۹ میلادی و با دستور او دعوت یمانی را آغاز کرده است.
ارعاب و تهدید بر اقلیتهای مذهبی و اعمال فشارهای امنیتی و قضایی بر آنها به سبب باورهای مذهبی و منع برگزاری مناسک مذهبی برای افراد، ناقض ماده ۲، ۱۸ و ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

