https://wp.me/p6xuBy-Kr8
حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، مطالبات معوقه کارگران شهرداری بندر«امام خمینی» ماهشهر و کارگران شاغل در مناطق ۳ و ۴ شهرداری زاهدان، پرداخت نشده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، امروز شنبه ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، کارگران شاغل در واحدهای پاکبانی و بهداشت شهرداری بندر «امام خمینی» واقع در شهرستان ماهشهر از توابع استان خوزستان خواستار پرداخت نزدیک به ۳ ماه معوقات مزدی خود هستند.
این کارگران در تشریح وضعیت خود اعلام کردند:”حقوق و مزایای ما از تاریخ ۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ تا امروز پرداخت نشده و در عین حال مطالبات بیمه ای هم برای سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است.”
طبق اظهارات این کارگران:”اخیرا در جلسهای که از سوی برخی مسئولان برگزار شده، آنها وعده پیگیری مطالبات کارگران را دادهاند.”
آنها ضمن اعتراض به سوء مدیریت در شهرداری و تداوم مشکلات معیشتی خود گفتند:”با وجود همه مشکلاتی که در زمینه دریافت حقوق با آن مواجهیم، توقع داریم مسئولان شهرداری بندر امام خمینی به مساله معیشت و پرداخت دستمزد کارگران مجموعه خود رسیدگی کنند.”
در خبری دیگر به نقل از ایلنا، امروز شنبه ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، کارگران پاکبانی و بهداشت شاغل در مناطق ۳ و ۴ شهرداری زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان، معوقات مزدی دارند.
این کارگران میگویند:”حدود ۳ماه مطالبات مزدی از قبیل حقوق و بیمه پرداخت نشده طلب داریم و قرار بود چهارشنبه هفته گذشته به حساب ما واریز شود اما این اتفاق نیفتاده است.”
کارگران شهرداری منطقه ۳، زاهدان، در تاریخ ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۳، با برگزاری تحمع اعتراضی در مقابل ساختمان آن شهرداری خواستار وصول مطلبات خود شدند اما هیچ مسئولی پاسخگوی آنها نبوده است.
این کارگران، ضمن اعتراض به وضعیت تابسامان مدیریتی و تداوم بحرانهای اقتصادی تشریح کردند:”در شرایط سخت تورمی در این منطقه محروم، مسئول پاکیزگی و نظافت شهر هستیم اما حقوق ما با تاخیر پرداخت میشود آیا این عادلانه است؟ چرا مسئولان پاسخگو نیستند؟”
محرومیت از حق امنیت شغلی و اقتصادی کارگران در حالی رو به گسترش است که در ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر، بر حق افراد در برخورداری از تامین اجتماعی مناسب به لحاظ؛ خوراک، مسکن، پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی در مواقع بیکاری، بیماری، نقص اعضا، بیوگی، پیری یا در تمام موارد دیگر تاکید شده است.
همچنین در اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو، به حق افراد در برخورداری از محیط زندگی سالم و استاندارد، متناسب با مقام انسانی آنها تاکید شده است اما در ایران پس از مخالفت علی خامنه ای با اجرای سند برای استاندارد سازی زندگی اجتماعی شهروندان اجرای آن به کلی از دستور کار خارج شد.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

