سه‌شنبه، 23 دی 1404 11:57 قبل از ظهر

بازداشت یک درویش گنابادی در شهرستان کامیاران

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-arT

daravish-darvish-gonabadi-nematollahi-1-300x191تقی مرادی از دراویش گنابادی استان ایلام، عصر امروز در شهرستان کامیاران بازداشت شد. بازداشت آقای مرادی در حالی‌ست که برادر ایشان آقای آرش مرادی از دراویش گنابادی بازداشت‌شده در حوادث گلستان هفتم است که هم‌اکنون در زندان فشافویه زندانی است.

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از مجذوبان نور،به گفته‌ی خانواده‌ی این درویش گنابادی، بازداشت وی با ایجاد رعب و وحشت برای خانواده‌ی وی بوده و مأمورین امنیتی از ارائه‌ی حکم و دلیل بازداشت ایشان امتناع کرده‌اند. بازداشت آقای مرادی در حالی‌ست که برادر ایشان آقای آرش مرادی از دراویش گنابادی بازداشت‌شده در حوادث گلستان هفتم است که هم‌اکنون در زندان فشافویه زندانی است. پس از حوادث اول اسفندماه در گلستان هفتم؛ بیش از ۴۰۰ درویش گنابادی بازداشت و به مکان‌های مختلفی اعزام شدند که طبق آخرین اطلاعاتی که از طریق کمیته پیگیری دراویش زندانی به‌دست آمده؛ ۳۸۰ درویش گنابادی در زندان فشافویه، ۱۱ درویش زن در زندان قرچک زندانی، و طبق گزارشات رسیده ۱۰ تن از دراویش گنابادی میان بازداشتگاه‌های امنیتی اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و پلیس آگاهی در حال رفت و آمدند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب