پنج‌شنبه، 30 بهمن 1404 6:44 قبل از ظهر

تجمع اعتراضی دامداران و کشاورزان کوهدشت؛ بی توجهی مسئولان به حفظ منابع طبیعی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-4tf

دامداران-765x510.jpgروز گذشته ، تعدادی از کشاورزان و دامداران شهرستان کوه دشت، در اعتراض به تخریب اراضی ملی، در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، صبح روز سه شنبه ۲۹ فروردین‌ماه سال ۹۶ کشاورزان و دامداران منطقه «تنگ داراب ریکا» با در دست گرفتن پلاکارد و تشکیل زنجیره انسانی، به بی‌توجهی مسئولان نسبت به حفظ منابع طبیعی اعتراض کردند. آن‌ها در این تجمع، با حمل پلاکاردهایی خواستار توجه مسئولان به حفظ منابع طبیعی منطقه شدند. سفیر افلاک در این خصوص گزارش کرد؛ یکی از کشاورزانی که در این تجمع حضور دارد، در این خصوص می‌گوید: در منطقه‌ی تنگِ داراب ریکا که مِلک کشاورزی ما هست، افرادی با زور اسلحه، اراضی ما را تصرف کرده‌اند.

این کشاورز با بیان اینکه باوجود مراجعات و پیگیری‌های متعدد، تاکنون هیچ گونه رسیدگی‌ای از مسئولان شهرستان کوهدشت انجام نشده، اظهار کرد: در این تصرفِ اراضی، حتی دام‌های ما از ارعاب و تهدید در امان نیستند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب