دوشنبه، 22 دی 1404 6:51 قبل از ظهر

تجمع ۵۰۰ نفری کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی در تهران

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-81C

bhyuروز گذشته حدود ۵۰۰ نفر از کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی در تهران تجمع کردند. نایب‌رئیس اول کمیسیون اجتماعی در این رابطه گفته است: «در ارتباط با استخدام بیمه‌گذاران کشاورزی، طرح ادغام برای استخدام رأی لازم را کسب کرده است.»

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، دیروز، دوم مهر، حدود ۵۰۰ نفر از کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی از سراسر کشور به تهران آمده و تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمع‌کنندگان مقابل مدیریت بانک کشاورزی و مجلس شورای اسلامی حاضر شدند. کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی نسبت به بلاتکلیفی شغلی خود معترض‌اند و خواستار این هستند که امنیت شغلی آنها تأمین شود. این کارگزاران باوجود آنکه کارگزار بیمه هستند، اغلب از خدمات بیمه و امکانات حمایتی محروم‌اند.

از قرار معلوم روز گذشته نمایندگان کارگزاران با تعدادی از نمایندگان مجلس دیدار و گفتگو کردند و عصر دیروز طرح تعیین تکلیف کارگزاران در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد.

مسعود رضایی (نایب‌رئیس اول کمیسیون اجتماعی) در این رابطه گفته است: در ارتباط با استخدام بیمه‌گذاران کشاورزی، طرح ادغام برای استخدام رأی لازم را کسب کرد.

به گفته رضایی، پیش‌ازاین طرح استخدام کارگزاران کشاورزی در برنامه ششم تصویب شده بود اما در مجمع تشخیص مصلحت نظام به دلیل داشتن بار مالی رد شد که اکنون براساس طرح سازمان امور استخدامی قرار شده است، استخدام کارگزاران براساس ضوابطی در دستور کار قرار بگیرد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب