دوشنبه، 04 اسفند 1404 3:48 قبل از ظهر

موج بازداشت فعالان دانشجویی در تهران و شهرستان‌ها  همچنان  ادامه  دارد . 

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9BK

 نبهزنمپلو.PNGخبرها و گزارش‌ها به طرز هشدار دهنده‌ای حاکی از بازداشت‌های گسترده‌ی فعالین دانشجویی در تهران و شهرستان‌هاست. نیروهای امنیتی گویا فرصت را غنیمت شمرده‌اند تا فعالان دانشجویی که تجربه‌ی فعالیت صنفی و مدنی داشته‌اند را بازداشت کنند.
به گزارش حقوق بشر در ایران ، به طور ویژه بر فعالان و کنشگرانی تمرکز کرده‌اند که احتمال می‌دهند در آینده شاید در سازماندهی جنبش عظیم به پا خواسته گرسنگان و زحمتکشان، بیکاران و محرومان خانه خراب ممکن است تاثیرگذار باشند. فعالین دانشجویی آشنا به برخوردهای امنیتی می‌گوید در سال ۷۸ هم بسیاری دانشجویان را بازداشت کردند که در جریان کوی دانشگاه حضور نداشتند! آنها در این شرایط حداکثر احتیاط بدون دچار شدن به محافظه‌کاری و انفعال را دارای اهمیت ویژه‌ای می‌دانند.
این برخوردها بیشتر برای به انفعال کشاندن و ایجاد ترس است، لازم است اصول امنیت سایبری رعایت گردد . براساس خبرها ، نبی تردست و امید جمشیدی و وحید مظهری دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه روز جمعه ۸ دی ماه دستگیر شدند . فرشید تاج میری دانشجوی شهر همدان شنبه ۹ دی دستگیر شد . پیمان گراوند، فارغ التحصیل متالوژی دانشگاه تهران و از فعالان صنفی دانشجویی سابق این دانشگاه بازداشت شده است

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب