https://wp.me/s6xuBy-souumon
حقوق بشر در ایران ـ امروز جمعه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۳، زمان و شعبه دادرسی به پرونده قضایی ۸ متهم سیاسی، مشخص شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای اخیر، زمان دادرسی به اتهامات محسن احمدپور، بهمن بهمنی، بهروز سلحشور، وحید عباسی بیانی، صادق قاسمی، اسماعیل موسوی نظری، رسول بداغی و رضا عرب پور، متهم سیاسی، اهل و ساکن شهرستان ایذه از توابع استان خوزستان، مشخص شد.
یک فرد مطلع از روند حقوقی پرونده قضایی این متهم سیاسی در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”پس از گذشت ۱۹ ماه از دستگیری اولیه رضا غرب پور، وی با وضعیت بلاتکلیف در زندان شیبان اهواز بسر می برد اما رضا عرب پور، محسن احمدپور، بهمن بهمنی، بهروز سلحشور، وحید عباسی، صادق قاسمی، اسماعیل موسوی نظری و رسول بداغی، در تاریخ های ۹، ۱۰ و ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۳، در شعبه ۴دادگاه انقلاب اهواز محاکمه خواهند شد.”
همچنین، رضا عرب پور، متهم ردیف اول این پرونده و با اتهاماتی از قبیل (محاربه از طریق عضویت در گروه یاغی) و (افساد فی الارض) مواجه شده و باز توجه به نوع اتهامات تفهیم شده به این متهم و صدور قرار جلب به دادرسی برای وی احتمال صدور احکامی از قبیل اعدام یا حبس طولانی مدتی برای وی دور از ذهن نیست.
لازم به اشاره است، صادق قاسمی، بهمن بهمنی، محسن احمدپور، بهروز سلحشور، وحید عباسی بیانی، رسول بداغی و اسماعیل موسوی نظری، اواسط آبان ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در شهرستان ایذه، دستگیر و پس از انتقال به بازداشتگاه مرکزی اطلاعات سپاه پاسداران در شهر اهواز و طی مراحل بازجویی ها و تفهیم در حالی که تحت شدیدترین شکنجه ها و ارعاب قرار گرفتند و در نهایت به زندان شیبان اهواز منتقل و در تاریخ ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام، با تودیع قرار وثیقه ای به مبلغ ۳ میلیارد تومان، آزاد شدند.
با توجه به اینکه بهمن بهمنی، از بابت اتهام (فعالیت تبلیغی علیه نظام)و (اجتماع و تبانی) تفهیم اتهام شده بود در تاریخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲، با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۱ میلیارد تومان از زندان شیبان(مرکزی) اهواز، آزاد شد.
بهروز سلحشور و وحید عباسی بیانی هم در تاریخ ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام، با تودیع قرار وثیقه از زندذان شیبان(مرکزی) اهواز، آزاد شدند.
در ادامه نیز، محسن احمدپور، در تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۲، پس از طی مراحل بازجویی ها و تحمل بیش از ۱۶ ماه بلاتکلیفی با تودیع قرار وثیقه از زندان شیبان(مرکزی) اهواز، آزاد شد.
همچنین اتهامات تفهیم شده به اسماعیل موسوی نظری و رسول بداغی (فعالیت تبلیغی علیه نظام)و (اجتماع و تبانی) عنوان و کیفرخواست این افراد به شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز، ارجاع شد اما طی چند مرحله پرونده این افراد بین دادسرا و دادگاه انقلاب اهواز دست به دست شده بود.
اتهامات وحید عبدسی بیانی و بهروز سلحشور، از بابت (اخلال در نظم و آسایش عمومی)، (اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور)، (ترویج خشونت به قصد دعوت از سایرین به جنگ و کشتار) و (فعالیت تبلیغی علیه نظام) تفهیم اتهام و کیفرخواست وی به شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز، ارجاع شد اما طی چند مرحله با اعلام نقص در تحقیقات قضایی پرونده آنها به شعبه دادسرای عمومی و انقلاب اهواز بازگردانده شده بود.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

