https://wp.me/p6xuBy-jUE
حقوق بشر در ایران – امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد ماه ۱۳۹۹, ماموران امنیتی استان ایلام فردی را به اتهام آتش زدن جنگلها و مراتع منطقه تنگه قیر در این استان بازداشت کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد ماه ۱۳۹۹, یک شهروند ساکن منطقه تنگه قیر از توابع استان ایلام به اتهام آتش زدن مراتع و جنگلهای این استان پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.
رضا احمدی, مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام ضمن اشاره به مهار آتش سوزی در این استان گفت: “عامل ایجاد این آتش سوزی یکی از کشاورزان بومی منطقه بوده که شناسایی و دستگیر شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام افزود: “این فرد برای طی کردن مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شده است”.
احمدی در ادامه پیرامون وضعیت اطفاء حریق جنگلها و مراتع استان ایلام گفت: “با تلاش شبانه روزی نیروهای منابع طبیعی ایلام و نیروهای دیگر دستگاههای اجرایی و مردمی، آتش سوزی ارتفاعات تنگ قیر مهار و هم اکنون نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی برای پایش حریق در محل حضور دارند”.
در هدف ۱۵ از سند ۲۰۳۰ که از سال ۲۰۱۶ میلادی در دستور کار کشورهای جهان برای گسترش رفاه در زندگی بشر قرار گرفته بر حفاظت از منابع طبیعی و جنگلها و مبارزه با هرگونه آسیب و مقابله با نابودی این منابع تاکید شده است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

