https://wp.me/p6xuBy-10Ie
حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵، زهرا ربانی به تحمل حبس و جزای نقدی محکوم شده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته، زهرا ربانی، ۱۸ ساله، ساکن شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی و از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری دی ماه ۱۴۰۴، توسط قاضی شعبه ۱۰۷ دادگاه کیفری ۲ بجنورد در مچموع به تحمل ۱ سال و ۳ ماه و ۲ روز حبس و پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.
براساس حکم صادره توسط قاضی شعبه ۱۰۷ دادگاه کیفری۲ بجنورد؛ زهرا ربانی، از بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به تحمل ۷ ماه و ۱۶ روز حبس و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» هم به تحمل ۷ ماه و ۱۶ روز حبس تعزیری و بعنوان مجازات تکمیلی هم به پرداخت ۱ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شده است.
همچنین، در ادامه این دادنامه هم زهرا ربانی به اتهام «حمل و توزیع مواد منفجره» هم به پرداخت ۴۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۱ میلیون تومان جریمه نقدی دیگر معادل ارزش ۲ برابری آن مواد محترقه محکوم شده است.
لازم به ذکر است، زهرا ربانی، در جریان اعتراضات دی ماه ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی در شهر بجنورد، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام در بهمن ماه ۱۴۰۴ با تودیع قرار وثیقه آزاد شد.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

