پنج‌شنبه، 14 آبان 1405 10:25 بعد از ظهر

محکومیت متین شبانی و امیر دلشاد به اعدام

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-12CH

حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۵، متین شبانی و امیر دلشاد، به اعدام محکوم شدند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته، متین شبانی ـ حدودا ۲۵ ساله و امیر دلشاد، ساکن شهر مشهد مرکز استان خراسان رضوی، محبوس و بلاتکلیف در سالن ۶ اتاق ۱ زندان مرکزی(وکیل آباد) شهر مشهد و از دستگیرشدگان مرتبط با اعتراضات سراسری زمستان ۱۴۰۴، توسط قاضی حسین یزدان خواه و مستشار سیدرضا جوادموسوی در شعبه ۵ دادگاه انقلاب شهر مشهد، به اعدام محکوم شدند. 

براساس حکم صادره توسط قاضی حسین یزدان خواه و مستشار سیدرضا جوادموسوی در شعبه ۵ دادگاه انقلاب شهر مشهد؛ متین شبانی و امیردلشاد، هر یک به اتهام «محاربه از طریق ایجاد تحریق و تخریب مسجد و اموال عمومی در جریان تظاهرات دی ماه ۱۴۰۴» و «افساد فی الارض از طریق اقدام عملیاتی به قصد تحکیم اسرائیل و اپوزیسیون خارج از کشور» به اعدام محکوم شدند. 

پیشتر نیز، جلسه دادرسی به اتهامات متین شبانی و امیر دلشاد، در حالی که متهمان این پرونده از حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق شهروندی متهم، مندرج در ماده ۵ قانون آئین دادرسی و سایر مفاد اسناد بین المللی حقوق بشر محروم شده بودند توسط قاضی توسط قاضی حسین یزدان خواه و مستشار سیدرضا جوادموسوی در شعبه ۵ دادگاه انقلاب شهر مشهد برگزار شده بود. 

متین شبانی و امیر دلشاد، در جریان تظاهرات سراسری ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴، توسط ماموران امنیتی ـ انتظامی در شهر مشهد، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام، به زندان مرکزی(وکیل آباد) مشهد، منتقل شدند. 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.