پنج شنبه , ۰۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پنج‌شنبه, آوریل 25

دادگاه تجدیدنظر: محکومیت کیانوش قهرمانی, زندانی سیاسی به تحمل ده سال حبس تعزیری

0
815

در هفته جاری, کیانوش قهرمانی, زندانی سیاسی محبوس در زندان کرمانشاه, طی حکمی که از سوی دادگاه تجدید نظر استان کرمانشاه صادر شده وی را از بابت دو فقره “تحریق” به ۲۰ سال حبس تعزیری محکوم کرده است که با توجه به قانون تجمیع جرائم ۱۰ سال از این حکم  لازم الاجراء خواهد شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران, دادگاه تجدیدنظر استان کرمانشاه در طی هفته جاری حکم صادره در دادگاه کیفری دو قصر شیرین با اتهام دو فقره “تحریق” که شامل آتش زدن یک مسجد و یک بانک بر علیه کیانوش قهرمانی, زندانی سیاسی محبوس در زندان کرمانشاه را عینا تائید و این حکم روز پنجشنبه ۲۲ فروردین ماه سالجاری به این زندانی سیاسی ابلاغ شده است. با توجه به حکم صادره در دادگاه تجدیدنظر این زندانی سیاسی محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس تعزیری از بابت اتهام منتسبه می باشد که با اعمال ماده ۱۳۴ مجازات اشد یعنی تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری برای این زندانی سیاسی قابل اجرا خواهد بود. کیانوش قهرمانی پیش از این و در پرونده ای دیگر توسط دادگاه انقلاب کرمانشاه به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

بنقل از یک منبع نزدیک به این زندانی سیاسی در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران ضمن اعلام این خبر گفت: به کیانوش قهرمانی گفته شده که پرونده دادگاه انقلاب و کیفری وی در مرحله تجدیدنظرخواهی تجمیع شده و آقای قهرمانی در مجموع  به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری قابل اجرا  محکوم شده است. 

لازم به  ذکر است که کیانوش قهرمانی، شهروند اهل قصرشیرین در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۹۶، بازداشت و در اردیبهشت ماه ۹۷ توسط شعبه ۵ دادگاه انقلاب کرمانشاه از بابت اتهام “عضویت در گروه‌های مخالف نظام” به ۵ سال حبس و از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۱ سال حبس محکوم شد.

کیانوش قهرمانی در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ از شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان قصر شیرین از بابت دو فقره تحریق که شامل آتش زدن یک مسجد و یک بانک بود به تحمل ۲۰ سال حبس تعزیری محکوم شده بود. 

این زندانی سیاسی از زمان بازداشت به دلیل عدم توانایی در تامین قرار وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی در این زندان به سر برده است.

برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط دادگاهی بیطرف منطبق با اصول مندرج در اسناد بین المللی و همچنین ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۴ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز بر آن تاکید شده است. 

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading