https://wp.me/p6xuBy-Urq
حقوق بشر در ایران ـ امروز دوشنبه ۳شهریورماه ۱۴۰۴، علی زارعان شیروانه ده، زندانی سیاسی آزاد شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روزیکشنبه ۲ شهریور ماه ۱۴۰۴، علی زارعان شیروانه ده، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، پس از تائید در خواست آزادی مشروط خود آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی علی زارعان شیروانه ده، در حالی که این زندانی سیاسی دوران حبس تعزیری ۲ ساله خود را سپری می کرد با تائید در خواست آزادی مشروط وی صورت گرفته است.
لازم به ذکر است، علی زارعان شیروانه ده، در تاریخ ۶ خرداد ماه ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در تهران، دستگیر و پس از انتقال به یکی از بندهای امنیتی زندان اوین و طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام در تاریخ ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۲۷ با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۱ میلیارد تومان، تا اتمام مراحل دادرسی آزاد شده بود.
با آغاز مراحل دادرسی، علی زارعان شیروانه ده، توسط قاضی ایمان افشاری ـ رئیس شعبه ۲۶دادگاه انقلاب تهران، محاکمه و از بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به تحمل ۲ سال حبس تعزیری، دو سال منع خروج از کشور، دو سال منع عضویت و فعالیت در احزاب، گرووها و دسته جات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی محکوم شد.
پس از اتمام مراحل دادرسی و ابلاغ حکم قطعی، در تاریخ ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲، برای سپری کردن دورذان حبس تعزیری خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.
این شهروند ساکن تهران، پیشتر هم در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱، توسط ماموران امنیتی، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۱ با قید وثیقه آزاد شده بود.
علی زارعان شیروانه ده، در حالی بخشی از حبس تعزیری خود را سپری کرد که طی این مدت، از حق دسترسی به خدمات پزشکی و درمان بیماریهای خود محروم شده بود.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

