سه‌شنبه، 28 مهر 1405 4:02 قبل از ظهر

اعزام عاطفه تاجیک، زندانی سیاسی به مرخصی درمانی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-12ep

حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۲۸ مهر ماه ۱۴۰۵، عاطفه تاجیک به مرخصی درمانی اعزام شده است. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، روز دوشنبه ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۵، عاطفه تاجیک، حدودا ۴۸ ساله، اهل شهرستان ورامین، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، برای انجام اقدامات درمانی بیماری سرطان مغز استخوان به مرخصی اعزام شد. 

براساس این گزارش، مرخصی عاطفه تاجیک با هدف انجام اقدامات درمانی بیماری سرطان مغز استخوان که این زندانی سیاسی با آن درگیر شده صورت گرفته است. 

لازم به ذکر است، عاطفه تاجیک، پیشتر، توسط قاضی ایمان افشاری ـ رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، محاکمه و از بابت اتهام «اجنماع و تبانی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» در مجموع به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده بود. 

وی در تاریخ ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۵، در پی تداوم فعالیت در فضای مجازی، در شهرستان ورامین، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و سپس بازپرسی در شعبه دادسرای ناحیه ۳۳ تهران به بند زنان زندان اوین و در نهایت به زندان قرچک ورامین منتقل شد. 

عاطفه تاجیک، مادر یک فرزند پس ۲۲ ساله است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب