https://wp.me/p6xuBy-Pvj
حقوق بشر در ایران ـ امروز شنبه ۸دی ماه ۱۴۰۳، زهره دادرس از کانون اصلاح و تربیت زندان لاکان رشت به مرخصی اعزام شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۳، زهره دادرس، زندانی سیاسی محبوس در کانون اصلاح و تربیت زندان لاکان(مرکزی) شهر رشت مرکز استان گیلان، به مرخصی کوتاه مدت اعزام شد.
به نقل از یک فرد مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”زهره دادرس، امروز شنبه ۸ دی ماه، برای مدتی کوتاه از زندان لاکان رشت به مرخصی اعزام شده است.”
لازم به ذکر است، زهره دادرس، اوایل فروردین ماه ۱۴۰۳، توسط قاضی مهدی راسخی ـ رئیس شعبه ۳دادگاه انقلاب شهر رشت مرکز استان گیلان، به اتهام «تشکیل گروه غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به ۶ سال و ۱روز حبس تعزیری و به اتهام «اجتماع و تبانی برای برهم زدن امنیت کشور» به ۳ سال و ۶ ماه و یک روز حبس تعزیری، محکوم شده بود و این حکم در تاریخ ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، توسط قاضی محمدصادق ایران عقیده ـ رئیس شعبه ۱۱ دادگاه تجدیدنظر استان گیلان، عینا تائید شده بود.
در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۲، زهره دادرس، توسط قاضی مهدی راسخی ـ رئیس شعبه ۳دادگاه انقلاب شهر رشت مرکز استان گیلان، از بابت اتهامات مندرج درکیفرخواست صادره با وکالت رامین صفرنیا و مصطفی نیلی ـ از وکلای دادگستری، محاکمه شده بود.
زهره دادرس، در تاریخ ۲۵مرداد ماه ۱۴۰۲، توسط ماموران اداره کل اطلاعات استان گیلان، بازداشت و پس از انتقال به بازداشتگاه آن نهاد امنیتی و طی مراحل بازجویی ها و سپس بازپرسی در دادسرای عمومی و انقلاب استان گیلان، به بند عمومی در زندان لاکان رشت منتقل و در تاریخ ۹ مهرماه ۱۴۰۲، با تودیع ۲ فقره وثیقه به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان آزاد شده بود.
زندانیان محبوس در زندانهای ایران با کلکسیونی از موارد گسترده نقض حقوق بشر دست و پنجه نرم میکنند. از یک سو محرومیت آنها از حق دادرسی عادلانه که ناقض ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر است و از سوی دیگر بیماریها و آسیب های جسمی و روحی گوناگون که اکثر این بیماریها از زمانی که این افراد در زندان محبوس شدند با آنها دست به گربیان شده و از سوی دیگر هم پرونده سازی های گسترده که مسئولان قضائی و امنیتی در زندانهای ایران از آن بعنوان یک اهرم فشار برای سرکوب و ارعاب بر زندانیان سیاسی و امنیتی وارد می کنند مورد استفاده قرار گرفته است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

