چهارشنبه , ۱۷ خرداد , ۱۴۰۲
چهارشنبه, ژوئن 7

بازداشت یک شکارچی غیرمجاز در شهرستان طبس توسط ماموران انتظامی

0
924

حقوق بشر در ایران – امروز دوشنبه ۲ تیر ماه ۱۳۹۹, ماموران انتظامی شهرستان طبس یک شکارچی غیرمجاز را در این شهرستان بازداشت کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از صدا و سیما, روز یکشنبه ۱ تیر ماه ۱۳۹۹, یک شکارچی غیرمجاز در شهرستان طبس توسط ماموران نیروی انتظامی این شهرستان بازداشت شد. 

محمود علی پور, فرمانده انتظامی شهرستان طبس در تشریح این خبر گفت:”مأموران انتظامی شهرستان هنگام کنترل محورهای عبور دستگیری شکارچی غیر مجاز در شهرستان طبسی به یک سواری پراید مشکوک و به راننده خودرو دستور ایست دادند”.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: “مأموران در بازرسی از خودرو و مخفیگاه این متهم مقدار ۱۶ کیلوگرم گوشت شکار و یک قبضه اسلحه شکاری غیرمجاز کشف کردند”.

علی پور در خاتمه گفت: “در این رابطه خودرو توقیف و متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد”.

آسیب رساندن به هرگونه از موجودات زنده به مثابه نقض حقوق بشر در رسته محیط زیست است.

هرگونه آزمایش زجرآور بر روی حیوانات اعم از آنکه روحی یا جسمی باشد، نقض حقوق حیوانات است.

اولین قانون حمایت از حیوانات در انگلستان در سال ۱۸۸۲ میلادی تصویب شد که این قانون در سال ۱۹۱۱به تکمیل رسید.

پس از انگلستان کشورهای دیگری نیز قوانینی در جهت حفظ حقوق حیوانات به تصویب رساندند.

تا کنون تعداد زیادی معاهدات چند جانبه،دو جانبه و اسناد بین‌المللی در زمینه حقوق حیوانات انعقاد گردیده که از کثرت این موارد صرفا به چند نمونه آن اشاره می کنیم: اعلامیه ۱۹۷۲استکهلم، کنوانسیون ۱۹۷۳ کیوتر، کنوانسیون تنوع زیستی ۱۹۷۲مشهور به کنوانسیون ریو، کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه های حیوانی و گیاهی در معرض خطر ۱۹۷۳ از جمله اسناد بین المللی است که در حمایت از حقوق حیوانات مورد تصویب قرار گرفته است.

برهمین اساس, اعلامیه جهانی حقوق حیوانات در اکتبر ۱۹۷۸ با هدف شناخت جهان مبتنی بر حقوق برای حیوانات با تلاش یونسکو در پاریس به تصویب رسید.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: