چهارشنبه، 29 بهمن 1404 3:28 بعد از ظهر

بازداشت اعضای خانواده یک فعال سیاسی ترورشده به دلیل برگزاری مجلس ترحیم

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-99N

نبهی.PNGحمد و حسن نیسی، برادران احمد نیسی (فعال سیاسی ترور شده در هلند)، روز پنجشنبه ۱۸ آبان از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، اداره اطلاعات اهواز روز پنجشنبه ۱۸ آبان حمد و حسن نیسی را به دلیل برگزاری مجلس ترحیم برای برادرشان، احمد نیسی که اخیراً در هلند ترور شده است، بازداشت کرده‌اند؛ حمد نیسی پس از یکروز آزاد شده است اما حسن نیسی همچنان در بازداشت به سر می‌برد.گفته می‌شود بعد از انتشار خبر ترور احمد نیسی در لاهه هلند، اداره اطلاعات اهواز، پدر او را احضار کرده و از مولی نیسی خواستند که مراسم ترحیم فرزندش را برگزار نکند اما او این درخواست را نپذیرفته است.نیروهای امنیتی همچنین طی روز های اخیر راه‌هاى ورودى منطقه شعیبیه را بسته اند و از ورود مردم به محل سکونت خانواده نیسی جلوگیری کرده اند.

احمد مولانیسی، عرب ایرانی مقیم هلند چهارشنبه شب (۱۷ آبان) در شهر لاهه به ضرب گلوله کشته شد. او موسس و رهبر «جنبش آزادی‌بخش الاحواز» بود.

یک منبع به شبکه خبری غرب هلند که قربانی را به عنوان یک فعال سیاسی به خوبی می‌شناخته گفته برای او روشن است که «رژیم جمهوری اسلامی» پشت این قتل است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب