چهارشنبه، 06 آبان 1405 8:27 بعد از ظهر

بازداشت جمعی از شهروندان در بمپور، سراوان و ایرانشهر

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-12n1

حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۵، ماموران قرارگاه قدس اطلاعات سپاه پاسداران و حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی در شهرستان بمپور، سراوان و ایرانشهر، شماری از شهروندان را دستگیر کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از فارس، امروز سه شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۵، شش تن از شهروندان، در شهرستان بمپور، توسط ماموران اطلاعات سپاه پاسداران، با اتهامات «سیاسی» دستگیر شدند. 

براساس این گزارش، اتهامات اولیه منتسب شده به دستگیرشدگان«عضویت در گروههای معاند نظام به قصد برهم زدن امنیت کشور»، «عمالیت در قتل عمد ۲ تن از ماموران نیروی انتظامی» و «اقدامات مسلحانه» عنوان شده است. 

همچنین، هنگام دستگیری این افراد، ماموران، پس از تفتیش منزل این متهمان، سه قبضه اسلحه کلاشینکف، شش قطعه خشاب و ۱۷۲ قطعه فشنگ جنگی به‌ همراه ۱ قیضه کلت کمری و یک خشاب، توقیف کردند. 

در این گزارش، به هویت دستگیرشدگان اشاره ای نشده است. 

در خبری دیگر به نقل از ایرنا، امروز سه شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۵، شماری از فعالان سیاسی، در شهرستان سراوان و ایرانشهر، با اتهاماتی مرتبط با «اقدامات مسلحانه» توسط ماموران قرارگاه قدس سپاه پاسداران، دستگیر شدند. 

براساس این گزارش، اتهامات اولیه دستگیرشدگان«عضویت در جیش العدل»، «اقدامات مسلحانه» عتنوان شده است. 

در ادامه این گزارش، ادعا شده که این افراد در پوشش ۲ تیم مسلح عملیاتی در صدد انجام اقدامات «تروریستی» بودند.

در این گزارش به هویت و تعداد افراد دستگیر شده اشاره نشده است. 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.