سه شنبه , ۰۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
سه‌شنبه, آوریل 23

بازداشت دستکم ۳ نفر در جریان تجمع اعتراضی در مقابل سفارت ترکیه در تهران

0
935

حقوق بشر در ایران – در ساعات پایانی جمعه ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۸, الناز پاکروان, سبحان محمدی فر و ناصر محمدیان, در جریان تجمع اعتراضی شب گذشته مسالمت آمیز شهروندان در مقابل سفارت ترکیه در تهران و در اعتراض به بازداشت امیرحسین مقصودلو « امیر تتلو », پس ضرب و شتم توسط ماموران امنیتی بازداشت شدند. این افراد پس از انتقال به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در زندان اوین امروز به زندان تهران بزرگ و بند زنان زندان قرچک ورامین منتقل شدند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران, در ساعات پایانی جمعه ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۸, الناز پاکروان, سبحان محمدی فر با نام مستعار « سبحان ابی », ناصر محمدیان با نام مستعار « علی تتو », به همراه ۴۰ نفر دیگر از شهروندان در اعتراض به بازداشت امیرحسین مقصودلو « امیر تتلو », تجمع اعتراضی را در مقابل سفارت ترکیه در تهران برگزار کرده بودند که این ۳ نفر بعنوان لیدر این تجمعات از سوی ماموران اطلاعات سپاه پس از ضرب و شتم بازداشت شدند. پس از تکمیل پرونده و اتمام بازجوئی در بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف واقع در زندان اوین, ناصر محمدیان و سبحان محمدی فر به زندان تهران بزرگ و الناز پاکروان به بند زنان زندان قرچک ورامین منتقل شدند. 

بنقل از یک منبع مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران ضمن اعلام این خبر گفت: “شب گذشته تجمعی در اعتراض به بازداشت امیر حسین مقصودلو معروف به امیر تتلو از سوی حدود ۴۰ نفر از طرفداران وی در برابر سفارت ترکیه برگزار شد که ماموران اطلاعات سپاه با حمله ناگهانی افراد را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و سپس الناز پاکروان متولد ۱۳۸۰, سبحان محمدی فر معروف به سبحان ابی متولد ۱۳۸۰, ناصر محمدیان معروف به علی تتو, متولد ۱۳۶۸, را بعنوان ۳ نفر که گرداننده و لیدر این تجمع اعتراضی بودند را بازداشت کردند”. 

 این منبع مطلع همچنین گفت: “پس از انتقال این افراد به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در زندان اوین و طی مراحل بازجوئی اولیه سبحان محمدی فر و ناصر محمدیان به زندان تهران بزرگ و الناز پاکروان هم به بند زنان زندان قرچک ورامین منتقل شدند”. 

این منبع مطلع همچنین گفت: “ماموران لباس شخصی در زمان بازداشت این افراد به شدت آنها را با باتوم مورد ضرب و شتم قرار دادند و این افراد از ناحیه سر و صورت دچار آسیبهای جدی شده بودند”. 

بازداشت خودسرانه و بلاتکلیف نگه داشتن افراد و همچنین عدم تفهیم اتهام فرد در زمان بازداشت و عدم امکان دسترسی به وکیل برای متهم از جمله موارد ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنین ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز مورد تاکید قرار گرفته است. 

سرکوب شهروندان و بیان اتهامات امنیتی بر علیه آنها از جمله موارد ناقض حقوق بشر و در راستای سرکوب آزادی بیان و عقیده در ایران است و در اسناد بین المللی حقوق بشر در ماده ۱۹ اعلامیه جهانی و همچنین ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز بر آن تاکید شده است می باشد. 

همچنین برخورداری افراد از حق روند دادرسی عادلانه از جمله حقوق سلب نشدنی میباشد که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز بر آن تاکید شده است.

برچسب هاتجمعات اعتراضیاطلاعات سپاه پاسدارانسرکوب آزادی بیان در ایرانبازجوئی از زندانیبنددوالفتیپ ۵ زندان تهران بزرگسبحان محمدیفربازداشتآزادی بیان در ایرانتجمع اعتراضیبازداشت و ضرب و شتمبند۲ الف سپاهنقض حقوق بشر در جمهوری اسلامیبند زنان در زندان قرچک ورامینسبحان محمدی فرزندان اویننیروهای لباس شخصیبند ۲ الف سپاهبند زنان زندان قرچک ورامینبند زنان زندان قرچک ورامینبند ۲ الف در زندان اوینزندان تهران بزرگ تیپ ۵بازداشت امیرتتلواطلاعات سپاهبند ۲ الف سپاه پاسدارانامیرتتلوبازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسدارانبند ۲ الف سپاه در زندان اویناسامی زندانیان تیپ ۵ زندان تهران بزرگبازداشت امیرحسین مقصودلوسپاه پاسدارانسرکوب شهروندان در ایرانخوانندهامیرحسین مقصودلوسرکوب آزادی بیان در جمهوری اسلامیبازجوئی در بنددوالفالناز پاکروانسفارت ترکیه در تهرانحبس تعزیریسرکوب شهروندانترکیهاصل ۲۷ قانون اساسیسرکوب در جمهوری اسلامیبنددوالف سپاهناصرمحمدیانسفارت ترکیهبازداشت و بیخبریزندان قرچک ورامینباتومقرارگاه ثارالله سپاه پاسدارانبند۲الفبند ۲ الف زندان اینناصر محمدیانلیدر تجمعاتنقض حقوق بشرحقوق شهروندی در ایرانزندان تهران بزرگبند ۷ زندان قرچک ورامینبند۲الف سپاهبند ۲ الف زندان اوینعلی تتو

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading