چهارشنبه، 03 دی 1404 4:02 قبل از ظهر
لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-nt0

حقوق بشر در ایران –  امروز شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، در ادامه تجمعات اعتراضی روزانه شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت مسئولان در بخش های مدیریتی و تصمیمات غیر کارشناسانه آنها است جمعی از اعضای تعاونی مسکن شهرک امیرالمومنین شهرستان پاکدشت، کارگران کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، کارکنان دروازه های ورودی منطقه آزاد اروند در استان خوزستان و شهروندان و فعالان محیط زیست موسوم به گروه سحرخیزان، با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به نقض حقوق شهروندی شان اعتراض کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از سنیدکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، کارگران کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ضمن توقف کار و فعالیت، در حمایت از همکاران خود تجمع اعتراضی را مقابل درب ورودی اصلی و محوطه این مجتمع تولیدی صنعتی برگزار کردند.

این کارگران معترض علت تداوم برگزاری این دور از تجمعات را اعتراض به اخراج ۱۵ تن از همکاران آنها به دستور امید اسدبیگی اعلام کرده و خواستار بازگشت به کار آنها شدند.

در جریان برگزاری این تجمع اعتراضی امروز این کارگران ابراهیم عباسی منجزی، یکی از نمایندگان کارگران برای سایر حاضرین در این تجمع اعتراضی ایراد سخنرانی کرد.

شرکت کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی‌ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی ‌سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد و پس از آن با توجه به عدم تخصص لازم در مدیریت این مجتمع تولیدی صنعتی مشکلات صنفی و اقتصادی کارگران این مجتمع صنعتی روندی افزایشی به خود گرفت.

حدود ۴۰۰۰ کارگر، به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخش‌های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.

تجمع اعتراضی مخالفان ساخت تونل آب بهشت آباد 

به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، جمعی از شهروندان و فعالان محیط زیست موسوم به گروه سحرخیزان، ساکن استان چهارمحال و بختیاری در اعتراض به انتقال غیرقانونی آب از طریق تونل آب بهشت آباد با تشکیل زنجیره انسانی مخالفت خود را با اجرای این طرح اعلام کردند.

این شهروندان در تشریح علت برگزاری این تجمع اعتراضی اعلام کردند: “به رغم اینکه قرارگاه خاتم سپاه پاسداران اعلام کرده است که حفر تونل بهشت آباد و ادامه ساختمان آن متوقف شده است ولی عملیات حفاری این تونل برای انتقال آب این استان همچنان ادامه دارد”.

شهروندان معترض به اجرای این طرح در ادامه افزودند: “ما خواستار توقف کامل این پروژه هستیم چرا که با عملی شدن این طرح انتقال آب از استان چهارمحال و بختیاری به اصفهان در نتیجه ما با مشکل کمبود اب شرب و مواجه خواهیم شد.”

تجمع اعتراضی کارکنان دروازه ورودی منطقه آزاد اروند

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از عصر ما خوزستان، امروز شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارکنان دروازه های ورودی منطقه آزاد اروند در استان خوزستان، در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و سایر معوقات مزدی خود در مقابل شرکت تعاونی منطقه آزاد تجمع اعتراضی برگزار کردند.

 براساس این گزارش: “مطالبات کارکنان دروازه های ورودی منطقه آزاد اروند تا شهریور ماه پرداخت شده است اما اگر این کارکنان انتقاداتی درخصوص قراردادهای خود با پیمانکار دارند و خواستار تبدیل وضعیت شغلی از قراردادی به استخدام رسمی هستند”.

این شهروندان معترض خواهان پرداخت مطالبات مزدی خود هستند.

تجمع اعتراضی اعضای تعاونی مسکن شهرستان پاکدشت

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از پاکدشت نیوز، امروز شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، جمعی از اعضای تعاونی مسکن شهرک امیرالمومنین شهرستان پاکدشت ورامین در اعتراض به تداوم بلاتکلیفی چندین ساله آنها در محدوده میدان مادر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم صدور مجوز ساخت خانه‌هایشان، در حاشیه جاده امام‌رضا این شهرستان تجمع کرده و با در درست گرفتن پلاکاردهایی که بر روی آن حق‌شان را طلب می‌کنند، به دنبال گرفتن پاسخی از سوی مسئولان هستند؛ اما تاکنون واکنشی به اعتراض آنها نشان داده نشده است.

 بیش از ۱۸ سال از بلاتکلیفی ۴ هزار خانواده که با فروش تمام دارایی‌شان به دنبال سرپناهی برای خود و خانواده‌یشان بودند، می‌گذرد و اکنون این شهروندان معترض با برگزاری این تجمع اعتراضی استمداد خود را از مسئولان قضائی کشور که ادعای رسیدگی به مطالبات شهروندان را دارند می کنند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب