
حقوق بشر در ایران – امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از کارگران کارگران آب معدنی داماش، اعضای کتابخانه ملی، جمعی از خانواده های کارگران سیلوی شهرستان کنگاور، معلمان حق التدریس در مقابل وزارت آموزش و پرورش، کشاورزان دشت برخوار، جمعی از مربیان اداره امور ورزش صنعت نفت گچساران و جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در سنندج و جزیره کیش در اعتراض به نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از دانشجو، روز دوشنبه ۱۰شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سنندج و جزیره کیش در اعتراض به برگزاری آزمون علوم پایه در در محوطه این دانشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام محمدحسین امیری، فعال دانشجوئی: “دانشجویان علوم پزشکی و پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در اعتراض به برگزاری آزمون علوم پایه که قرار است در تاریخ در ۲۰ شهریور ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار شدند تجمع کرده و خواستار لغو این آزمون هستند.
این فعال دانشجوئی در ادامه صحبتهای خود افزود: “این برنامه تجمع کشوری بوده و صرفا مخصوص دانشجویان علوم پزشکی یک شهر نیست.”
- دانشگاه علوم پزشکی سنندج
- دانشگاه علوم پزشکی جزیره کیش
تجمع اعتراضی معلمان حق التدریس
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از راه معلم، امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از معلمان حق التدریس در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض که بصورت حق التدریس در آموزش و پرورش شاغل هستند خواستار تغییر وضعیت شغلی از حق التدریس بصورت استخدامی دائم و اجرای طرح مصوب شده موسوم به استفساریه مصوب ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ شدند.
تجمع اعتراضی کارگران آب معدنی داماش گیلان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا، امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران کارخانه آب معدنی داماش گیلان در مقابل فرمانداری شهرستان رودبار تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام این شهروندان معترض: ” ما کارگران آب معدنی داماش دارای چند ماه حقوق معوقه هستیم و همچنین حق بیمه ما پرداخت نشده و در این تجمع خواهان رفع مشکل از سوی مسئولان فرمانداری هستیم.
کارگران شاغل در کارخانه آب معدنی داماش در تشریح مشکلات خود گفتند: “نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ کارگر در کارخانه آب معدنی داماش در بخش تولید مشغول کارند که در سال جاری دو ماه حقوق معوقه طلبکارند.”
این کارگران در ادامه همچنین افزودند: “از ۲ماه پیش فعالیت تولیدی کارخانه به دلیل تامین نشدن مواد اولیه متوقف شده و این موضوع نگرانی ما کار گران را که در خطر اخراج قرار گرفتیم دو چندان کرده است”.
کارگران آب معدنی داماش با بیان اینکه شرکت آب معدنی داماش در حال حاضر متعلق به هلدینگ گروه ملی است، در ادامه با اشاره به اینکه در ماههای گذشته کارگران در اعتراض به معوقات مزدی خود دست به اعتراض صنفی چند روزه زدند که در نتیجه آن اعضای هلدینگ گروه ملی به همراه مدیرعامل و چند تن از مسئولان شهرستان رودبار برای بررسی وضعیت کارخانه آب معدنی داماش به منطقه خوش آب و هوا و ییلاقی داماش آمدند، افزود: “آنها برای جلوگیری از اعتراض کارگران؛ وعده راهاندازی خطوط جدید تولید و بهروز کردن مطالبات کارگران را تا چند ماه آینده دادند که با وجود راهاندازی خطوط جدید اما معوقات هنوز به روز نشده است.”
این کارگران معترض در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب معیشتی کارگران این کارخانه در نتیجه دریافت نکردن چندین ماه حقوق افزودند: “در گذشته کارخانه آب معدنی داماش حدود ۱۴۰ کارگر داشت که به مرور با افزایش مشکلات؛ تعداد آنها به حداقل ۳۰ تا ۴۰ نفر کاهش یافته است و ما در روزهای گذشته به نهادهای مسئول مراجعه کرده و خواستار پرداخت مطالبات مزدی خود شدیم چراکه در منطقه محل زندگی ما فرصت شغلی دیگری وجود ندارد.”
کارگران در ادامه تاکید کردند: “از دیگر مشکلات کارگران آب معدنی داماش پرداخت نشدن حق بیمه تامین اجتماعی است که از اردیبهشت ماه به تاخیر افتاده است. همچنین کارگرانی که در آستانه بازنشستگی با مشاغل سخت و زیانآور هستند نگران پرداخت هزینه بازنشستگی خود شدند.”
تجمع اعتراضی کشاورزان برخوار اصفهان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از تابناک، امروز سه شنبه ۱۱شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از کشاورزان دشت برخوار در شمال و شمال شرقی اصفهان با برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل استانداری این استان حقابه خود را خواستار شدند.
یکی از این کشاورزان در تشریح مشکلاتشان گفت: “مراجع ذیربط استانی و کشوری حقآبه خریداری شده کشاورزان را در اختیار آنها قرار دهند.”
این شهروند معترض در ادامه افزود: “حقآبه های نداده و خسارت ناشی از خشکسالی به کشاورزان دشت برخوار پرداخت شود.
کشاورزان تاکید کردند که اگر حقآبه اراضی پرداخت نشود محصولات کشاورزی آنها خشک میشود.
تجمع اعتراضی مربیان اداره امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کبنا نیوز، امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از مربیان اداره امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در اعتراض به اخراج آنها از کار در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان گچساران تجمع کردند.
طی روزهای گذشته، مسئولان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در اقدامی عجیب و غریب از ابتداء شهریورماه به نیروهای پیمانی اداره امور ورزش نفت گچساران « بانوان و آقایان مربی » اجازه کار و فعالیت نداده است.
براساس این گزارش، نیروهای اخراج شده اداره امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از مربیان ارزشمند و با تجربه این شهرستان که دارای سوابق فعالیت چندین ساله در رشته های مختلف ورزشی صنعت نفت می باشند و بارها در سطح استان، کشور و در مسابقات صنعت نفت کشور و مناطق نفت خیز جنوب برای شهرستان گچساران افتخار آفرینی کردند.
تجمع اعتراضی کارگران شاغل در سیلوی شهرستان کنگاور
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کانال تلگرامی شهر روشن، امروز سه شنبه ۱۱شهریور ماه ۱۳۹۹، جمعی از خانواده های کارگران شاغل در سیلوی شهرستان کنگاور در اعتراض به واگذاری این سیلو به بخش خصوصی در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
لازم به ذکر است واگذاری سیلوی های کرمانشاه، سنقر و کنگاور همزمان کلید خورده است و روند واگذاری سیلو های کرمانشاه و سنقر متوقف شده و تنها سیلوی کنگاور به بخش خصوصی واگذار شده است.
تجمع اعتراضی اعضای کتابخانه ملی
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از خبرگزاری مهر، امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، جمعی از اعضای کتابخانه ملی ایران در مقابل درب ورودی این سازمان در تهران تجمع برگزار کردند و خواستار بازگشایی کتابخانه ملی شدند.
بر اساس این گزارش، تجمع کنندگان عمدتاً دانشجویان مقطع دکتری و پژوهشگر هستند و به باور آنها میتوان با رعایت پروتکلهای بهداشتی از امکانات کتابخانه ملی استفاده کرد. اعتراض عمده تجمع کنندگان این است که چرا طی ۶ ماه گذشته کتابخانه ملی عمدتاً تعطیل بوده اما مراکز دولتی دیگر کماکان به فعالیت خود ادامه داده و به خدمت رسانی به ارباب رجوع ادامه میدادند؟
معترضان در بخشی از نامه اعتراضی خود نوشتهاند: “در ماههای اخیر کتابخانه ملی متناوباً و بنا بر دستور معاونت کتابخانه ملی به تعطیلی کشانده شده است. متأسفانه در چند ماه گذشته مدیران مجموعه برای بازگشایی این نهاد مهم علمی تلاشی درخور انجام ندادهاند و گویا تعطیلیها با دریافت حقوق کامل از مالیات مردم بدون خدمت رسانی به ارباب رجوع مطلوب عدهای بوده است. این اقدامات در حالی صورت گرفته است که تمامی مراکز خرید، پاساژها، مترو و اتوبوس و دیگر مراکز خدمت رسانی و ادارات و نهادها و سایر اماکن که ریسکشان خیلی بیشتر از کتابخانه ملی هستند از چندین ماه قبل دایر بوده و به ارباب رجوع خدمت رسانی میکنند”.