جمعه , ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 19

برگزاری دستکم ۳ تجمع اعتراضی

0
895

حقوق بشر در ایران – روز شنبه ۳۰ و امروز یکشنبه ۳۱فروردین ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد جمعی از اهالی روستای سیدآباد شهرستان دماوند, جمعی از رانندگان اتوبوس‌های مرز مهران و جمعی از کسبه مجتمع‌های تجاری شهر قروه با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به نقض حقوق شهروندیشان اعتراض کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز یکشنبه ۳۱فروردین ماه۱۳۹۹، جمعی از رانندگان اتوبوس‌های مرز مهران در مقابل اداره کل حمل و نقل و ترمینال استان ایلام تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض دلیل اعتراض و تجمع خود را عدم پرداخت ۲ ماه حقوق و بیمه آنها و نبود حمایت‌های دولتی برای امرار معاش این شهروندان عنوان کردند.

آنها همچنین اعلام کردند: “در این شرایط سخت اقتصادی که تورم کمر اقشار ضعیف را شکسته بدون حقوق و مزایا زندگی خود را سپری می کنند”.

این رانندگان با دست نوشته‌هایی که بر روی آن نوشته شده بود “به دادمان برسید” از عدم دریافت حقوق خود ابراز نارضایتی کردند.

تجمع اعتراضی اهالی روستای سیدآباد شهرستان دماوند

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز یکشنبه ۳۱فروردین ماه۱۳۹۹، جمعی از اهالی روستای سیدآباد شهرستان دماوند در اعتراض به ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی و عدم توجه مسئولان مربوطه در مقابل ساختمان دادگستری این شهرستان تجمع کردند.

در جریان این تجمع اعتراضی سکنه روستای سیدآباد شهرستان دماوند که تاکید مردند که در اراضی کشاورزی بدون مجوز قانونی ساخت ‌ساز صورت می گیرد.

این شهروندان معترض نسبت به تخریب ویلا و یا جمع آوری انشعابات اراضی کشاورزی روستای سیدآباد معترض بودند و درخواست جلوگیری از تخریب و قطع انشعاب را داشتند که طی نشستی با دادستان شهرستان موضوع مرتفع گردید.

تجمع اعتراضی کسبه شهرستان قروه 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کردتوی, روز شنبه ۳۰فروردین ماه ۱۳۹۹, جمعی از کسبه شاغل در مجتمع های تجاری و پاساژهای شهرستان قروه در اعتراض به تعطیلی بیشتر از ۱ ماه اماکن کسب خود تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

براساس این گزارش, بازاریان شهر قروه که این روزها به دلیل بیماری کرونا شغل خود را در مجتمع های تجاری و پاساژهای سطح شهر از دست رفته می دیدند پس از بارها مراجعه به فرمانداری شهرستان با نامیدی به این تجمع اعتراضی ادامه دادند. 

 بازاریان از ادامه روند تعطیلی مجتمع های تجاری در شرایطی که دیگر مشاغل به صورت آزادانه و بدون محدودیت در شهر قروه به فعالیت خود ادامه می دهند اعتراض کردند. 

یکی از این شهروندان معترض گفت: “ما اقدام مسئولین در تعطیلی مجتمع های تجاری و در مقابل آن فعالیت آزادانه دیگر مشاغل در داخل شهر را یک اقدام بی معنی می دانیم چرا که  ما نیز نگران سلامتی مردم هستیم و می خواهیم اگر قرار است مجتمع های تجاری تعطیل باشند دیگر مغازه ها و بخش های بازار نیز تعطیل شوند”.

وی ادامه داد: “هم اکنون ۸۰ درصد از بازاریان در داخل مجتمع های تجاری حضور دارند و تنها ۲۰درصد از بازاریان در خارج از مجتمع ها می باشند و مردم برای رفع نیازهای خود به ۲۰ درصد از بازار مراجعه می کنند که این مسئله خود عامل شیوع بیماری است”.

وی ادامه داد:”کسی به فکر ما نیست و متاسفانه با وجودی که بارها به فرمانداری مراجعه کرده ایم اما جواب در خور و شایسته ای را کسب نکرده و موفق به ادامه روند شغلی خود نشده ایم”.

این شهروند معترض در خاتمه تاکید کرد: “با این وضعیت ما ناچار به تغییر شغل خود هستیم و دیگر نمی توانیم هزینه های زندگی خود را تامین کنیم”.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading